Yan Villada Oturan Yaşlı Komşusunu Döven Halil Sezai Tutuklama Talebi İle Mahkemeye Sevk Edildi!

Pek çok sevilen şarkıyı seslendiren ve İncir Reçeli gibi izleyenleri göz yaşlarına boğan Halil Sezai yan komşusu ile yaşadığı kavganın ardından ortaya çıkan görüntüler sonrası gündeme bomba gibi düşmüştü.
Yan Villada Oturan Yaşlı Komşusunu Döven Halil Sezai Tutuklama Talebi İle Mahkemeye Sevk Edildi!

Pek çok sevilen şarkıyı seslendiren ve İncir Reçeli gibi izleyenleri göz yaşlarına boğan Halil Sezai yan komşusu ile yaşadığı kavganın ardından ortaya çıkan görüntüler sonrası gündeme bomba gibi düşmüştü. Yan komşusu ile yaşadığı kavga sonrası Halil Sezai komşusunu darp ettiği iddiası ile tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.

Canlandırdığı duygusal karaktere sahip roller ve seslendirdiği şarkılar ile kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturan Halil Sezai yan komşusu ile yapmış olduğu kavga sonrası gündeme bomba gibi düşmüştü.



YAN KOMŞUSUNA YUMRUK ATTIĞI VE AĞIR KÜFÜRLER ETTİĞİ GÖRÜNTÜLER GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ!



Ekranların sevilen yüzü ve duygusal şarkıların sesi Halil Sezai Tuzla'da kiralamış olduğu lüks ikiz villada oturan yan komşusu olan 66 yaşındaki yaşlı adamı darp ettiği görüntüler ile oldukça konuşulmuştu.



Bugün olay hakkında yeniden adliyeye sevk edilen Halil Sezai'nin elinin sarılı olması dikkat çekerken yaklaşık olarak 2 saat süresince ifadesi alınan ünlü şarkıcının tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildiği duyuruldu.



Toplumda büyük infial yaratan olayda Halil Sezai konukları ile yemek programı çekmek için villa kiralamış, yan villada oturan 66 yaşındaki yaşlı adam ile çekimlerde gürültü yapıldığı iddiası ile sürekli sorun yaşamaya başlamıştı.



Yaşanan son tartışmada sinirlerine hakim olamayan Halil Sezai'nin yaşlı adamı tekme tokat dövdüğü görüntülerin kamuoyuna yayılması üzerine sosyal medyada büyük yankı uyanmış, görüntüler toplumda infial yaratmıştı.



Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Halil Sezai açıklama yaparak sürekli olarak yaşlı adam tarafından tacize uğradığını, kendisine küfürler ve hakeretler edildiğini, yaşanan sorunlar nedeni ile 5-6 aydır çekim yapamadıklarını ve büyük zarar yaşadıklarını belirterek "benim bu raddeye gelene kadar yaşadıklarım var" açıklaması yapmış ancak özür dilemesine rağmen tepkileri dindirememişti.



Emlak365.com