Yandaş Eleştirilerine Verdiği Cevapla Büyük Ses Getiren Hakan Ural Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Ünlü oyuncu Hakan Ural kendisi hakkında yapılan yandaş eleştirilerine katıldığı bir televizyon programında yanıt verdi. Devletin yanında olmanın yandaşlık olarak değerlendirildiğini söyleyen Hakan Ural, “Dibine kadar yandaşım, devletimin yanındayım.” dedi. Hakan Ural kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Yandaş Eleştirilerine Verdiği Cevapla Büyük Ses Getiren Hakan Ural Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Ünlü oyuncu Hakan Ural katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi. Şu anda sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Hakan Ural kendisine yöneltilen yandaş eleştirilerine yanıt verdi.

YANDAŞ ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

Devletin yanında olmanın bazı kesimlerce yandaşlık olarak algılandığını söyleyen Hakan Ural, “Bir insanın devletinin yanında oluyor olmasının aşağılanması kadar abes bir şey olabilir mi? Bu ne garip bir şey? Çok da ironik bir olay. Bugün muhalif olmak adına bunu yapanlar yarın bir seçim olup iktidar değişince yandaş mı olacaklar? Aklıselim birisinin bu konuda bir düşüncesi olmayacağı için bu eleştirilere cevap vermeyi bir zaman kaybı olarak görüyorum.” dedi.

Kendisinin yandaş olabileceği bir durumun olmadığını söyleyen Hakan Ural, “ Hayat tercihlerden ibarettir. Dersin ki ben buraya da yaranayım oraya da yaranayım o zaman tamam. Ancak bu durum benim mizacıma ters. 53 yaşına gelmişim bu saatten sonra niye bunu yapayım. Syaım Cumhurbaşkanımıza hem saygı duyuyorum hem sevgi duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Büyük baskı gördüğünü belirten Hakan ural, “Mahalle baskı inanılmaz boyutta oluyor. Ne annen kalıyor ne eşin kalıyor ne yedi göbek sülalen kalıyor. Sosyal medya üzerinden korkunç bir linç yapılıyor. Bizim toplumumuz böyle değildi. Bu çok kötü bir görünüm haline geldi. Allah sonumuz hayırlı etsin. Ne derlerse desinler. Onlar beni yandaş olarak görmeye devam etsinler. Devletinin yanında olmak yandaşlık ise ben dibine kadar yandaşım ve devletimin her zaman yanındayım.” şeklinde konuştu.

HAKAN URAL KİMDİR?

1968 yılında İstanbul'da doğdu. Ünlü şarkıcı Selçuk Ural'ın oğludur. Babası tarafından 16 yaşına kadar çocuğu olarak kabul edilmedi ama 17 yaşında babasının velayetine geçti. 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. Yeşilçam'da sinema filmlerinde rol almaya başladı. 19 yaşında Sibel Can ile evlendi ve bu evliliğinden iki çocuğu oldu. Türk sinemasının önemli filmlerinde rol aldı. 1999'da sahte çürük raporu aldığı gerekçesi ile 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Şartlı tahliye yasasından yararlanıp cezasının 5'te 2'sini yattıktan sonra tahliye edilip askere alındı. Halen daha oyunculuk yapmakta ve televizyon programlarında boy göstermektedir.