Yılbaşında Lüks Dağ Evlerinde Girmek İsteyenler! Gecelik Konaklama 80 Bin TL

Bolu'nun Kartalkaya'da bir oetele aitlüks dağ evleri yılbaşında müşterilerine hizmet verecek.
Yılbaşında Lüks Dağ Evlerinde Girmek İsteyenler! Gecelik Konaklama 80 Bin TL

Bolu'nun Kartalkaya'da bir oetele aitlüks dağ evleri yılbaşında müşterilerine hizmet verecek. Sunduğu konfor ile dikkat çeken dağ evi tatilinde gecelik konaklama bedeli ise 80 bin TL'ye ulaşıyor.

Emlak365.com - Yılbaşı öncesinde pandemi sürecinin etkileri hissedilirken bu dönemi kent hayatından uzakta geçirmek isteyenlere kış turizmi kapsamında çeşitli olanaklar sunuluyor. Müşterilerine taleplerine göre sunulan seçeneklerden bir tanesi de dağ evleri.

GECELİK FİYATI 80 BİN TL'YE ULAŞIYOR

Dağ evi tatili için özel hizmet verilen yerlerden birisi de Bolu Kartalkaya. Bir otele ait olan ve Luxury Chalet ismi verilen dağ evlerinde yılbaşı gecesine özel konaklama hizmetleri başladı. Bu evlerde kalanlar için hazırlanan programda 4 günlük bir program hazırlanabiliyor.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da sunulan bu hizmet denizden 2 bin 200 metreyükseklikte sağlanıyor. Her türlü konforun sağlandığı bu dağ evleri Türkiye'nin en zenginlerini konuk ediyor. Luxury Chalet evlerinde kalanlar ise sunulan hizmetler kapsamında gecelik 80 bin TL'ye kadar ödeme yapabiliyorlar. Yılbaşı gecesi için hazırlanan 4 günlük program için se rezervasyonlar gelmeye başladı. Dağ evlerine gösterilen ilginin ise yüksek düzeyde olduğu açıklandı.Dağ evlerinin bağlı olduğu otellerin Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü olan Yusuf Avcı ise dağ evlerinin kullanımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bu evlerin büyük ilgi gördüğünü ifade eden Yusuf Avcı fiyatlara dair ise "Luxury Chalet dediğimiz villalar pandemi döneminde özellikle çok yoğun ilgi görüyor. Tabi kısıtlı sayıda olduğu için şu anda çoğu belli tarihlerde doldu. Oradaki konsepte göre biz fiyatı ayarlıyoruz. Çok farklı bir konsepti var. Hem konfor olsun, hem de yiyecek, içecek anlamında olsun hem de 7 gün 24 saat hizmet var. Özel pisti var. Özel saunası, özel jakuzisi var. Çok inanılmaz bir konfor, inanılmaz bir hizmet kalitesi var. Tabi ki fiyatı biraz farklı. Yılbaşı 80 bin TL dolayında gecelik." ifadelerini kullandı. Avcı açıklamasının sonunda fiyatların yılbaşından sonra yüzde 20 yüzde 25 oranında düşeceğini ifade etti.