Yılın Aşkı Diyerek Duyurulmuştu! Ajda Pekkan İle Hakan Altun'dan Aşk İddialarına Cevap Geldi!

Türkiye'nin eskimeyen seslerinden olan ünlü sanatçı Ajda Pekkan'ın yine kendisi gibi şarkıcı olan Hakan Altun ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.
Yılın Aşkı Diyerek Duyurulmuştu! Ajda Pekkan İle Hakan Altun'dan Aşk İddialarına Cevap Geldi!

Türkiye'nin eskimeyen seslerinden olan ünlü sanatçı Ajda Pekkan'ın yine kendisi gibi şarkıcı olan Hakan Altun ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu iddiayla ilgili olarak Ajda Pekkan ve Hakan Altun bugün ilk kez konuştular.

Magazin dünyası dün bomba gibi bir haberle sarsılmıştı. Yılın aşkı olarak manşetlere çıkan habere göre 74 yaşındaki ünlü şarkıcı Ajda Pekkan 48 yaşındaki şarkıcı Hakan Altun ile aşk yaşamaya başlamışlardı. Bu iddianın sahibi ise Beyaz TV'den Söylemezsem Olmaz programının spikerliğini yapan Seren Serengil'di.



AJDA PEKKAN İDDİALARA GÜLDÜ GEÇTİ!



Büyük bir şok etkisi yaratan aşk iddiası ile alakalı olarak bugün Ajda Pekkan ilk defa konuştu. Bir açıklama yapan Ajda Pekkan, “Bu sabah öyle huzurlu uyandım ki aşk yaşıyormuşum gibiydi sanki. Ben bile inandım bu iddiaya. Ancak magazinci arkadaşlar karar versinler benim bir önceki ilişkim bitti mi yoksa bitmedi mi? Bana söylesinler bende ona göre hareket edeyim.” dedi.



Hakan Altun ile alakalı olarak da konuşan Ajda Pekkan, “Hakan benim çok sevdiğim ve değer verdiğim bir sanatçı arkadaşım. Bizim çok iyi dostluğumuz var. Hafta sonu da aynı sahneye çıktık, şarkılarımızı söyledik, güldük ve eğlendik. Yine çıkıp yine ağleniriz kime ne? Ayrıca aşk yaşıyor olsak çıkıp açıklarız kimden korkacağız.” ifadelerini kullandı.



Yılın Aşkı Diyerek Duyurulmuştu! Ajda Pekkan İle Hakan Altun'dan Aşk İddialarına Cevap Geldi!



HAKAN ALTUN AJDA PEKKAN'IN RENCİDE EDİLMESİNE ÜZÜLDÜ!



Konuyla alakalı olarak Hakan Altun'dan da açıklama geldi. Ünlü sanatçı yaptığı yazılı açıklamada, “Ajda Pekkan ile aramızda çıkarılan aşk iddiaları asılsızdır. Ajda Hanım ile müzik ve dostluk haricinde herhangi bir ilişkimiz yoktur. Dedikodulara neden olabilecek bir davranışım da olmamıştır. En çok Ajda Hanım'ın yaşının vurgulanıp rencide edilmesine üzüldüm.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com