Yine Kripto Para İntiharı! Tüm Parasını Kaybetti, İntihar Etti İddiası

Sürekli olarak rekor yükseliş ve düşüşlerle gündeme gelen kripto paralar intihara daha neden oldu. Karabük'te 48 yaşındaki elektrik işçisinin tüm parasını kaybettiği için intihar ettiği iddia edildi.
Yine Kripto Para İntiharı! Tüm Parasını Kaybetti, İntihar Etti İddiası

Tüm dünyayı kasıp kavuran kripto paralar hakkında yeni bir intihar haberi daha geldi. 48 yaşındaki elektrik işçisi Ö.A'nın tüm birikimini ve parasını kripto paralarda kaybetmesi nedeniyle intihar ettiği iddia edildi.

Karabük'te yer alan Kayabaşı Mahallesi Şehit Mehmet Dinçel Caddesi'nde bulunan evinin bodrum katında ihbar üzerine elektrik kablosu ile tavana asılı bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Karabük'te bir haddahanede çalışan elektrik işçisine ait olduğu saptandı.

İZİN GÜNÜNDE KENDİNİ ASTI!

48 yaşındaki elektrik işçisinin bir süredir kripto para borsasında para kaybetmesi nedeni ile bunalımda olduğu iddia edilirken bu nedenle intihar ettiği açıklandı. Olay günü izinli olduğu belirtilen işçinin hava almak için evden çıktığı, uzun süre eve dönmemesi nedeni ile eşinin panik yaptığı, yakınlarına haber verilen kişiyi arama çalışmaları sonucunda bulunamaması üzerine annesinin bodrum katı araması sonucunda bulunduğu öğrenildi.

Evli ve 1 çocuk babası Ö.A.'nın annesinin çığlıkları üzerine olay yerine güvenlik ve sağlık ekiplerinin çağrıldı, sağlık ekiplerinin olay yerinde yapmış olduğu kontrollerinde hayatını kaybettiğinin tespit edildi belirtildi. Genç adamın cansız bedeni otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

170 BİN LİRASINI KRİPTO PARA BORSASINDA KAYBETMİŞ!

Evli ve 1 çocuk babası 48 yaşındaki adamın hayatını kaybetmesi büyük üzüntüye neden olurken intihar nedeni olarak kripto para gösterildi. Ö.A.'nın 170 bin lirasını kripto paraya yatırdığı ve kaybettiği, bu nedenle bunalımda olduğu iddia edildi.