YKS TYT Bilge bisiklet sorusu, kek kurabiye börek, Ayşe'nin evi, örümcek, film izleme sorusunun cevapları neydi?

YKS TYT oturumu tamamlanırken bazı sorular öne çıktı. Adaylar, sosyal medyada hem soruları hem de yanıtlarını paylaştı. İşte çok konuşulan o sorular.
YKS TYT Bilge bisiklet sorusu, kek kurabiye börek, Ayşe'nin evi, örümcek, film izleme sorusunun cevapları neydi?

ÖSYM tarafından düzenlenen YKS sınavının ilk oturumu olan TYT tamamlandı. Yaklaşık 3 milyon öğrenci sınavda ter dökerken bazı sorular ise adayları oldukça zorladı.

Üniversite sınavlarında her yıl bazı sorular dikkat çekici nitelikte olabiliyor. Sosyal medyada çok konuşulan bazı sorulara anlam veremeyen ve eleştirilerini paylaşan adaylar, doğru cevapları da öğrenmek istiyor.

TYT sonrası çok konuşulan sorular!

Üniversite öğrencisi olabilmek adına bir yıl boyunca emek sarf eden adaylar, bugün sınavın ilk oturumu sonrasında ilk aşamayı geçti. Diğer yılların aksine bu yıl YKS sınavında baraj uygulanmayacak.

Sosyal medyaya yansıyan paylaşımlar arasında bazı sorular dikkat çekiyor. ÖSYM'nin her yıla damgasını vuran soruları bu yıl da YKS'de yerini aldı.

Adayların paylaştıkları tweetler ile ortaya çıkan sorular akılları karıştırırken diğer kullanıcılar ise sorulara anlam vermekte ve cevabını bulmakta güçlük çekti.

YKS TYT'de öne çıkan sorular;

Bilge bisiklet sorusu,

Kek, kurabiye, börek aynı fırına verilmesi,

Cansu'nun filmi 1.20 - 1.50 hızla izlemesi sorusu,

Ayşe ve kocasının evi oldu.

Sosyal medyada adayların kendi aralarındaki yanıtlarına göre, Bilge'nin babasının bisikleti ne zaman aldığı sorusunun yanıtının 'Çarşamba' olduğu ifade edildi. Ayşe'nin evi sorusu için ise adayların büyük bir çoğunluğu '1970' yanıtını verdi.

YKS 2022 TYT sınavına giren adaylar, 2021 yılına göre bu yılki sınavın kolay olduğunu belirtiyor.