Yozgat Sorgun'da Cumhuriyet Savcısı Evinde Silahla Başından Vuruldu!

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Ö.S. (28) doğum gününü kutladığı evde başından silahla vurularak ağır yaralandı. Olaya ilişkin olarak Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı bir açıklama yaparak soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Yozgat Sorgun'da Cumhuriyet Savcısı Evinde Silahla Başından Vuruldu!

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde büyük yankı uyandıran silahla yaralama olayı meydana geldi. İddiaya göre olay Cumhuriyet Savcısı Ö.S.'nin ilçede yalnız ikamet ettiği Bahçelievler Mahallesi Yazıcıoğlu Caddesindeki konutunda gerçekleşti.

CUMHURİYET SAVCISI EVİNDE BAŞINDAN VURULDU

Cumhuriyet Savcısı Ö.S. dün doğum günü olması nedeniyle evinde arkadaşları ile doğum günü kutladı. Bu doğum günü kutlamasına Ö.S.'nin kamu görevlisi olan arkadaşları iştirak ettiler. Kutlama sırasında Ö.S. tabanca ile başından vurularak ağır yaralandı. Yaralanan Ö.S.'nin arkadaşları ilk şoku atlattıktan sonra durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdiler. Olay yerine hemen intikal eden 112 Acil Servis ekibi Ö.S.'ye ilk müdahalesini evde yaptı. Ardından ise durumu ciddi olan Ö.S. sağlık ekiplerinde Sorgun Devlet hastanesi'ne kaldırıldı. Burada da müdahale yapılan Ö.S.'nin tedavisinin daha iyi yapılacağı düşüncesiyle Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi. Üniversite hastanesinde hemen ameliyata alınan Ö.S'nin sağlık durumunun oldukça ciddi olduğu belirtilirken tedavisinin sürdüğü açıklandı.

Cumhuriyet Savcısı Ö.S.'nin kendi evinde tabancayla başından vurulması olayı büyük bir şok yaratırken olayın hemen ardından Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı ve kamuoyu bilgilendirildi. Herhangi bir spekülasyona neden olmamak için bir açıklama yapılması gerektiğinin zorunluluk haline geldiğini belirten Başsavcılık olayın detaylarını duyurdu.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI OLAYIN AYRINTILARINI AÇIKLADI!

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açıklamasına göre doğum günü kutlaması esnasında Ö.S.'nin silahla başından yaralanması üzerine soruşturma başlatıldı ve o esnada evde misafir olarak bulunan 4 kamu görevlisinin gözaltına alındı. Şüpheli kamu görevlileri vermiş oldukları ifadelerinde Ö.S.'nin evde bulunan A.M.'ye ait silahla oynadığı esnada silahın ateş alarak yaralandığını söylediler.

Başsavcılık olay yeri incelemesi yapıldığını ve Ö.S.'nin yaralanmasına neden olan silaha, mermi çekirdeğine ve kovan ile şüphelilere ait olan eşyalara delil oldukları gerekçesiyle el konulduğunu açıkladı. Soruşturmanın büyük bir titizlikle devam ettiği bildirilirken olayın her yönüyle açığa çıkartılacağı belirtildi.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Silahla başından ağır şekilde yaralanan Cumhuriyet Savcısı Ö.S.'nin son sağlık durumu hakkında ise büyük bir merak yaşanıyor. Doktorları beklemeleri gerektiğini ama Ö.S.'nin sağlık durumunun ciddi olduğunu açıkladılar.

Emlak365.com