Yüksek Maaşla İş İlanı! Kızılay Personel Alımı Yapacağını İlan Etti

Kızılay farklı illerde yer alan birimlerine yüksek maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Kurum tarafından yayımlanan duyuruda yapılacak alımlara dair tüm şartlar ilan edildi. İşte Kızılay personel alımlarına dair tüm şartlar.
Yüksek Maaşla İş İlanı! Kızılay Personel Alımı Yapacağını İlan Etti

Türk Kızılayı personel alımı yapıyor. Mart ayının sonunda yayımlanan ve başvuru süreci devam eden duyurular kapsamında kurum farklı meslek gruplarında personel ihtiyacı olduğunu duyurdu. KPSS şartı olmadan gerekli meslek ve öğrenim koşullarını sağlayan adayların başvuru yapabileceği ilanlara dair tüm ayrıntılar haberimizde.

KIZILAY PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan duyurularda hem sahada çalışacak personeller hem sağlık personelleri hemde kurumun farklı birimlerinde görev yapacak memurlar alınacak. Alımlar farklı öğrenim düzeylerinden yapılacak olup genellikle önlisans ve lisans düzeyinden başvuru alınacak.

Mart ayının kalan döneminde başvuru yapabileceğiniz Kızılay Personel alım ilanlarında 13 farklı kadro bulunuyor. Bu kadroları aşağıda liste halinde aktardık.

AÇIK KADROLAR MESLEK GRUPLARI

Türk Kızılayı'na ait olan kariyer sitesi üzerinden yayımlanan duyurular arasında yer alan iş ilanlarında uzman kadroları ve memur pozisyonları bulunuyor. Bu kadrolar ise şu şekilde;

Uzman Kadroları - Sağlık Personeli Branşları

Bilgi Yönetim Merkezi Uzmanı, Proje Yönetim Uzmanı, Şube İzleme ve Raporlama Uzmanı, Şube Kapasite Geliştirme Uzmanı, Mali ve Destek Hizmetler Uzmanı, Doktor.

Yüksek Maaşla İş İlanı! Kızılay Personel Alımı Yapacağını İlan Etti

Memur Kadroları

Çağrı Merkezi Operatörü, Hizmet Merkezi Memuru, Metin Yazarı, Prodüksiyon ve İçerik Yetkilisi, Stajyer, Raporlama Takım Lideri.

KIZILAY İŞ İLANLARINA BAŞVURULARDA HANGİ KOŞULLAR ARANIR?

Kızılay'ın kadrosunda açık olan birimlerine gerçekleştirilecek personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların dikkat edeceği en önemli husus, her kadro için belirlenen başvuru şartlarının farklı olması.

Çağrı Merkezi Personeli Başvuru Şartları

Lisans mezunu, Tercihen ilgili alanda en az 1 yıl deneyim sahibi, Ms Office programlarını etkin kullanabilen, İleri düzeyde Arapça bilen (Okuma-Yazma-Konuşma),Ekip çalışmasına yatkın, İletişim yetkinliği güçlü,Diksiyonu düzgün ve ikna kabiliyeti güçlü, Sabırlı ve gelişime açık.

Yüksek Maaşla İş İlanı! Kızılay Personel Alımı Yapacağını İlan Etti

Hizmet Merkezi Memuru Kadrosu için Koşullar

En az 2 yıllık ön lisans bölümü mezunu olmak, Çok iyi düzeyde yazılı-sözlü Arapça bilgisine sahip olmak, Diksiyonu düzgün, güçlü iletişim becerisine sahip olmak, Tercihen proje bazlı iş deneyimi ve/veya insani yardım sektöründe iş deneyimine sahip olmak, Ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabilmek, Seyahat engeli bulunmamak ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Kızılay personel alımlarını kendi sitesinden ilan ediyor. Başvuruları da kendi sitesi üzerinden online kabul ediyor. Başvuru şartları kendisine uyan adaylar başvurularını kurumun resmi web sitesi üzerinden yapabilirler.