Ziraat Bankası KPSS'siz Memur Alımı Mart 2021! Başvuru Şartları Neler?

Ziraat Bankası uzman yardımcısı alımı için başvuru sürecini başlattı. Yayımlanan ilanda KPSS şartı aranmaması ve KPSS'siz personel alımı yapılacak olması ilana olan ilgiyi arttırdı.ZİRAAT BANKASI UZMAN YARDIMCISI ALIMI İÇİN BAŞVURU VE SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?Ziraat Katılım Bankası tarafından verilen ilanda son başvuru tarihi 26 Mart 2021 olarak güncellendi.
Ziraat Bankası KPSS'siz Memur Alımı Mart 2021! Başvuru Şartları Neler?

Ziraat Bankası uzman yardımcısı alımı için başvuru sürecini başlattı. Yayımlanan ilanda KPSS şartı aranmaması ve KPSS'siz personel alımı yapılacak olması ilana olan ilgiyi arttırdı.

ZİRAAT BANKASI UZMAN YARDIMCISI ALIMI İÇİN BAŞVURU VE SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Ziraat Katılım Bankası tarafından verilen ilanda son başvuru tarihi 26 Mart 2021 olarak güncellendi. Açılan pozisyona yapılan başvurular bugün itibari ile başlarken 26 Mart 2021 tarihinde sona erecek. Başvurular Anadolu Üniversitesi sınavbasvurusu anadolu edu tr adresi üzerinden online olarak yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen adayların mutlaka sisteme üye olmaları zorunluluğu aranacak. Adaylar başvuru için istenilen tüm bilgileri eksiksiz olarak doldurulacak. Aday bilgi formunu doldurduktan sonra son 6 aya ait olan vesikalık resimlerini tarayarak sisteme yükleyecek.

Fotoğrafını yüklemeyen adayların başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecek. Ziraat Teknoloji A.Ş. tarafından da 30 uzman yardımcısı pozisyonuna alım yapılacak.

ZİRAAT KATILIM BANKASI KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI YAPILACAK İLLER HANGİLERİ?

Yapılacak olan personel alımı çalışma illeri Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya ve Manisa olarak açıklandı.

Adaylar sınav ile alınacak. Ziraat Bankası sınav bölümleri ise 3 bölüm halinde kategorilere ayrılacak. 1. bölümde adaylara Genel Kültür ve Genel Yetenek olmak üzere 50 soru sorulacak. 2. bölümde ise Yabancı dilde 40 soru olacak. 3. bölümde ise adaylar ekonomi, hukuk ve muhasebe bölümlerinden 50 soruyu adaylar yanıtlayacak.

Ziraat Teknoloji A.Ş. için ise iş analisti, altyapı sistem mühendisi ve yazılım mühendisi olmak üzere 30 personel alımı yapılacak.