Zuhal Topal'la Sofrada Hangi Evde Çekiliyor, Lüks Villa Kimin, Sahibi Kim?

Ekranların sevilen yarışma programları arasında yer alan Zuhal Topal'la Sofrada programı korana virüs nedeni ile çekimleri sonlandırmak yerine format değişikliği yapmayı tercih etti.
Zuhal Topal'la Sofrada Hangi Evde Çekiliyor, Lüks Villa Kimin, Sahibi Kim?

Ekranların sevilen yarışma programları arasında yer alan Zuhal Topal'la Sofrada programı korana virüs nedeni ile çekimleri sonlandırmak yerine format değişikliği yapmayı tercih etti. Yapılan değişiklik ile beraber yarışma lüks bir villada çekilmeye başlandı. Özellikle de son derece geniş mutfağı ile büyük beğeni toplayan lüks villa merak konusu oldu.

Bir dönem TV8 programında yayımlanan Yemekteyiz Programı ile olan benzerliği nedeni ile Acun Ilıcalı tarafından ağır eleştirilen ve dava açılan Zuhal Topal'la Sofrada programı format değiştirdi.



Zuhal Topal'la Sofrada Hangi Evde Çekiliyor, Lüks Villa Kimin, Sahibi Kim?



ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HANGİ EVDE ÇEKİLDİ?



Korana virüs salgını nedeni ile format değiştiren Zuhal Topal'la Sofrada yarışması için yeni bir villa kiralanmıştı.



Kendisine özel havuzu olan villanın sahip olduğu geniş mutfak pek çok kadının beğenisini toplarken evin kime ait olduğu da merak konusu olmuştu.



Özellikle de lüks evin kime ait olduğu vatandaşlar tarafından açıklanırken Zuhal Topal'la Sofrada yarışması ekibi evin kime ait olduğu bilgisini kamuoyu ile paylaşmadı. Yine çekim ekibi ünlü ismin hayranlarının Zuhal Topal'ı görmek ve onunla tanışmak için eve gelebileceğini belirterek evin adresini paylaşmadı.



Ancak edinilen bilgilere göre Zuhal Topal'ın koraan virüsten etkilenmemesi adına lüks villa kendi evine yakın bir yerden seçildi. Yani Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının çekimleri İstanbul'da devam ediyor.



Emlak365.com