AUDİ S3 Türkiye pazarına girdi! İşte fiyatlar

Türkiye otomobil piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ediliyor. Dünyaca ünlü bir çok marka ürettikleri modelleri Türk otomobil severlerin beğenisine sunuluyor.
AUDİ S3 Türkiye pazarına girdi! İşte fiyatlar

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de sıfır otomobil satışında dönem dönem dalgalanmalar yaşanıyor. Fiyatların yükselmesi ve diğer etkenlerden dolayı araba almayı düşünen vatandaşlar normalden çok daha fazla detaylı araştırmalar yapıyor.

ÖZELLİKLERİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Bu konuda ürettiği arabaları Türkiye'de büyük bir ilgi ile seçilen ve bir çok önemli kurum ve kuruluş tarafından da tercih edilen AUDI ülkemizde bir modelini daha satışa çıkardı. Firmanın S3 adını verdiği modeli araba severlerin bir çok talebini rahatlıkla karşılayabiliyor.

AUDİ geçtiğimiz dönemlerde S3 piyasaya süreceğini açıklamıştı. Beklenen gün geldi ve Türkiye pazarında AUDI S3'ün satış talepleri toplanmaya başlandı.

333 beygirlik bir gücü olan AUDİ S3 maksimum olarak 250 km'lik bir hıza çıkabiliyor. 100 km'ye sadece 4,4 saniyede çıkan arabanın fiyatı da kendisi gibi dikkat çekiyor.

S3'Ü ALMAK İSTEYENLERİN ÖDEMESİ GEREKEN FİYAT

Aracın benzinli Sportback versiyonu 4.750.643 TL ve Benzinli Sedan versiyonu 4.861.403 TL olarak bildirildi.

AUDİ'nin bu modelinin nasıl bir satış rakamına ulaşacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Firma bir yandan farklı modellerini de üretip ülkemizde beğeniye sunmayı sürdürüyor.