Kenan Sofuoğlu'nun Lamborghini Revuelto'ndaki detay dikkat çekti

Youtube platformunda otomobil testleri yaparak paylaşan Doğan Kabak, eski dünya şampiyonu motor sporcusu Kenan Sofuoğlu'nun Lamborghini Revuelto'nu denedi.
Kenan Sofuoğlu'nun Lamborghini Revuelto'ndaki detay dikkat çekti

Eski dünya şampiyonu motor sporcusu Kenan Sofuoğlu, 600 bin dolarlık Lamborghini Revuelto satın aldı. Youtuber Doğan Kabak ise Kenan Sofuoğlu'nun Lamborghini Revuelto'nu denedi. Videoda ise bir ayrıntı gözlerden kaçmadı.

Youtube platformunda otomobiller üzerine paylaşım yapan Doğan kabak, Kenan Sofuoğlu'nun 600 bin dolarlık Lamborghini Revuelto'nu test etti. Yayınlanan videoda bir detay dikkatlerden kaçmadı. Eski dünya şampiyonu motor sporcusu Kenan Sofuoğlu, Doğan Kabak'ın Youtube programına konuk oldu. Kenan Sofuoğlu pistinde görücüye çıkan Lamborghini Revuelto için firmanın 2026 yılı sonuna kadar yeni sipariş almayacağı V12 motorlu hibrit otomobili almak için en erken üç yıl beklenmesi gerektiği belirtiliyor.

haber-ankara-1280720-98.jpg

"ESKİSİ KADAR HEVESİM YOK"

Kenan Sofuoğlu, yeni otomobili için videodaki açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık 1 yıldır bu arabayı bekliyordum artık üzerindeyim. Ben bu arabayı hiç kullanmadım. Eskisi kadar hevesim yok, benden çok Zayn kullanır herhalde."

1001 beygirlik arabayı tanıtan Doğan Kabak, Kenan Sofuoğlu ile birlikte deneme sürüşü yaptı. O anları kayıt altına alan Kabak'ın paylaştığı videoda Kenan Sofuoğlu'nun plakası dikkat çekti. Kenan Sofuoğlu'nun daha önceki aracının da plakasının yabancı olması gündem olmuştu.

Kenan Sofuoğlu'nun bir kez daha aracına Almanya plakası takması ise dikkatlerden kaçmadı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşuldu.