Opel Astra için 100.000 TL indirim kampanyası başladı!

Opel firması Ağustos ayının araba kampanyalarını açıkladı. Opel Astra satın alacak müşterilere 100.000 TL indirim yapılıyor.
Opel Astra için 100.000 TL indirim kampanyası başladı!

Ağustos 2024 döneminin araba kampanyaları belli olmaya başladı. Yeni bir araç satın almak isteyenleri teşvik edecek fırsatları firmalar açıklamaya başladılar. Bu konuda ilk adımı ise Opel firması attı. Opel tarafından müşterilere sağlanan yeni bir imkan ile artık nakit indirimler uygulanıyor. Bu kampanyalardan birisi de Opel Astra için uygulanıyor.

SATIŞLAR DURDU, İNDİRİMLER BAŞLADI

Türkiye otomobil piyasasında bir süredir ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Otomobil firmaları satış rakamlarında hedeflerinin çok uzağında kaldılar. Bundan dolayı da araç satışlarını artırabilmek için firmalar artık indirim kozunu öne sürüyorlar. Kazançlarının bir kısmından feragat eden firmalar bu şekilde satışları artırmayı hedefliyorlar. Bunun için de şu anda sıfır kilometre otomobil satın almak oldukça avantajlı bir iş olabiliyor.

OPEL ASTRA KAMPANYASI AÇIKLANDI!

Opel’in oldukça tutulan modelleri arasında Opel Astra da yer alıyor. Bu araç oldukça beğeni kazanan bir otomobil olarak piyasada yer alıyor. Opel Astra satın almayı düşünenler için ise firma Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek bir kampanya açıkladı. Bu kampanya çerçevesinde müşteriler Opel Astra satın alırken firmanın kredi desteği imkanından yararlanmamaları durumunda 100.000 TL indirim hakkı elde ediyorlar. Bu da gayet cazip geliyor.

Firmanın Opel Astra için sağladığı kredi desteği de belli oldu. Buna göre müşteriler faizsiz 180.000 TL kredi kullanabiliyorlar. Bu kredinin vadesi en fazla 12 ay olabiliyor. Lakin 180.000 TL faizsiz kredi kullanmak yerine 100.000 TL indirim elde etmek daha avantajlı oluyor.

Öte yandan Opel Astra fiyatları 1.429.900 TL ile 1.835.900 TL arasında değişiyor. Kampanyalar ve fiyatlar hakkında daha ayrıntılı bilgiler Opel yetkili satıcılarından öğrenilebiliyor.