Stoklarla sınırlı ilk gelen kapar! Fiat Egea fiyatı 799.900 TL'ye düştü

Türkiye'nin en çok satan araba markaları arasında yer alan Fiat, amiral modeli Egea için damping tadında indirim yaptı. Egea'da stoklarla sınırlı satış başladı.
Stoklarla sınırlı ilk gelen kapar! Fiat Egea fiyatı 799.900 TL'ye düştü

Taşıt kredisi faiz oranları ve sıfır araç fiyatlarında yaşanan artış vatandaşın araç alımını imkansız hale getirirken otomotiv pazarında satış rakamları büyük bir hızla düşmeye başlamıştı. Satışlar dibe vururken sıfır araç markaları yıl sonu hedeflerine ulaşabilmek ve stoklarını şişirmeden bitirmek için yeni kampanyalarını peş peşe duyurmaya başladılar.

Bu kampanyalardan birini de Fiat açıkladı. Fiat Egea modelinde araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Temmuz ayına özel büyük fiyat indirimi yapıldı. Stoklarla sınırlı tutulan ve 2 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanyada Egea modelinin satış fiyatı 799 bin 900 TL'ye çekildi. 2024 model sıfır araç için kampanya yoğun ilgi gördü.

FİAT EGEA'DA KAÇMAZ KAMPANYA!

Egea sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak düzenlenen kampanya hakkında Fiat tarafından yapılan açıklamada "Kampanya kapsamında belirtilen 799.900 TL fiyat, Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP modellerde tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden nakit indirim uygulanmış şekildedir, metalik renk ve ekstra donanımları içermemektedir. Kampanya kapsamındaki indirim oranları ve indirim tutarları araç modeli ve donanımlarına göre değişkenlik göstermektedir. Kredi kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya stoklarla sınırlıdır" denilerek kampanya koşullarının değiştirilebileceği belirtildi.

FİAT EGEA SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE FAİZSİZ 250 BİN TL KREDİ!

Fiat Egea modelinde ayrıca isteyenlere faizsiz araç kredisi desteği seçeneği de sunuldu. 12 ay vadeli 250 bin TL aylık 20 bin 833 TL taksitle faizsiz olarak verilirken, 350 bin TL'lik kredi ise aylık 1,40 faiz oranıyla 32 bin 739 TL ödemeyle verilecek.

Genel Yayın Yönetmeni