Apple Watch X yolda! İlk görüntüler sızdırıldı!

Apple Watch X için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Apple Watch X üzerinde çalışmalar devam ederken, ilk görüntüler de sızdırıldı.
Apple Watch X yolda! İlk görüntüler sızdırıldı!

Apple Watch X, vatandaşların merakla beklediği serilerden biri oldu. Apple Watch X'in hangi özelliklerde olacağı ve tasarımı merak ediliyor.

Yeni nesil akıllı saat Apple Watch X için çalışmalar devam ediyor. Bu akıllı saatin özellikleri ise araştırılıyor. Çalışmalar sürerken, yeni görseller de sızdırıldı. Görüntüler sonrası Apple Watch X'in Apple Watch Ultra'dan daha büyük bir ekrana sahip olduğu görüldü. Apple Watch X'in, Apple Watch 9'dan büyük, Apple Watch Ultra'dan da küçük olduğu gözlemlendi. Görsele bakıldığında ise daha büyük ekrana rağmen Apple Watch X'in daha küçük bir kasaya sahip olacağı görülüyor. Görseller 46 mm'ye 39,7 mm'lik bir gövde boyutuna işaret ediyor, bu da onu Apple Watch Series 9'dan daha büyük ancak yine de Apple Watch Ultra'dan daha küçük olduğunu gözler önüne seriyor.

haber-ankara-1280720-78.jpg

APPLE WATCH X NE ZAMAN ÇIKACAK?

Apple Watch Series 10'un yeni ve daha ince bir tasarıma sahip olacağı iddiası sosyal medyada çok konuşulmuştu. Yeni sızdırılan görüntülere bakıldığında bu iddianın doğru olmadığı görülüyor. Görüntülere göre kordon takma mekanizması ve genel tasarımın aynı olduğu görülüyor.

Merakla beklenen Apple Watch Series X'in, 9 Eylül 2024 tarihinde resmi olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor.