Artık yalnız değilsiniz! Yapay zeka bunu da yaptı!

Google, yeni yapay zeka projesiyle çok konuşuluyor. Yapay zeka teknolojisi sayesinde artık yalnız olmadığınızı hissedeceksiniz.
Artık yalnız değilsiniz! Yapay zeka bunu da yaptı!

Google, yeni yapay zeka projesiyle yalnızları sevindirdi. Yeni proje sayesinde artık kendi kopyanızla dertleşebileceksiniz veya kurgusal bir karakterle muhabbet edebileceksiniz.

Teknolojinin gelişmesiyle günden güne şaşırmaya devam ediyoruz. Teknoloji, ilk çağlardan başlayıp yüzyıllar geçtikte ciddi bir ilerleme kaydedip şimdiki halini aldı. İlerleyen zamanlar da ise teknolojinin neler yapabileceği merak ediliyor. Google, yeni yapay zeka projesiyle "yalnızlığın çaresini buldu" diyebiliriz. Artık kullanıcılar kendi kopyaları, Youtuber'lar veya kurgusal karakterlerle konuşabilecek. Google'ın planı, kullanıcıların kişiliklerini ve görünümlerini tanımlamalarını ve bu bilgileri yapay zekaya yüklemelerini gerektiriyor. Böylece, yapay zeka botu hakkınızda ne kadar çok bilgiye sahip olursa, size o kadar çok benzeyecek ve sizinle daha kişisel bir iletişim kurabilecek. Bu sayede bir kopyanız olacak ve adeta kendinizle dertleşebileceksiniz.

haber-ankara-1280720-2024-06-25t174950-489.jpg

PROJENİN ÇIKIŞ TARİHİ HENÜZ NET DEĞİL

Kullanıcıların nasıl bir yol izlemesi gerektiği ise merak ediliyor. Kişisel bilgiler paylaşılacağı için kullanıcılar gizlilik konusunda endişe yaşıyor. Kullanıcıların heyecanla beklediği projenin çıkış tarihi henüz net değil. Yeni yapay zeka sohbet botu projesi, özellikle teknoloji severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.