Evinde interneti olanlara rekor ZAM! En ucuz ev interneti paketi aylık 579 TL oldu

Zamlar vatandaşı mağdur etmeye devam ederken son zam haberi de internet için verildi. İnternete zam geldi. Evde internet paketi fiyatı 579 liraya fırladı.
Evinde interneti olanlara rekor ZAM! En ucuz ev interneti paketi aylık 579 TL oldu

Evinde interneti olanlara kötü haber! En ucuz ev interneti paketi aylık 579 TL oldu - Zam haberleri peş peşe gelmeye devam ederken bir zam haberi de Türk Telekom tarafından duyuruldu. Türk Telekom tarafından internet tarifelerine oratalama yüzde 30 oranında zam yapıldığını açıkladı. Türkiye'nin en büyük internet servis sağlayıcılarından biri olan Türk Telekom aynı zamanda diğer internet operatörlerinin de alt yapı hizmetini veriyordu.

Bu nedenle diğer internet operatörlerinin de kademeli olarak zam yapmaları bekleniyor. İlk etapta Türk Telekom tarafından internet tarifilerine yüzde 30 oranında zam yapılacak. Daha sonra zamların diğer internet servis sağlayıcıları tarafından da fiyatlarına uygulanması bekleniyor. Türk Telekom tarafından yapılan zammın ardından en ucuz evde internet paketi 579 TL oldu.

TÜRK TELEKOM İNTERNET PAKETİ NE KADAR, EN UCUZ İNTERNET FİYATI KAÇ TL OLDU?

Türk Telekom tarafından yapılan duyuru kapsamında evde internet paketi için yeni zam haberi son dakika geldi. Türk Telekom evde internet paketi fiyatlarına ortalama yüzde 30 oranında zam yaptı. Gelen zamla beraber en ucuz evde internet paketi fiyatı 579 liraya fırladı.

Zam yağmuru internet fiyatlarına da siyaret ederken Türk Telekom'un diğer internet operatörleri için alt yapı hizmeti sunması nedeniyle diğer operatörlerin de kısa sürede zam yapmaları bekleniyor. Evde internet paketi için Türk Telekom tarafından en ucuz paket fiyatı 579 TL olarak belirlendi. Gelen zam taahhüdü devam eden kişileri etkilemeyecek. Ancak yeni internet paketi alacak ve taahhüdü bitecek kişiler ne yazık ki artık zamlı tarifeden internet hizmeti satın alacaklar.

Genel Yayın Yönetmeni