Futbolseverlerin merakla beklediği bilgisayar oyunu UFL'nin çıkış tarihi belli oldu

Bilgisayar oyunlarının ilk çıktığı zamandan beri dünya genelinde iki oyundan başkasının adı pek duyulmamıştı. Bir kaç yıl önce duyurulan ve ücretsiz olacak olmasıyla ayrı bir dikkat çeken UFL ile ilgili sonunda beklenen haber geldi.
Futbolseverlerin merakla beklediği bilgisayar oyunu UFL'nin çıkış tarihi belli oldu

Dünya genelinde kitleleri peşinden sürükleyen futbol sanal dünyada da kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Sahalarda gördüğü futbolcuları ve futbol takımlarını kontrol etme deneyimi yaşayan futbol tutkunları bu zamana kadar FIFA ve PES serilerini oynamıştı. Bilgisayar oyunu dünyasında bu iki oyun arasında hangisinin en iyisi olduğuna dair tartışmalar devam ederken UFL adlı bir oyunun çıkacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

BEKLENTİLER YÜKSEK TUTULMUŞTU

Adı bundan 3 yıl önce duyurulan UFL adlı futbol oyunu iddialı oynanış dinamikleri ve gerçekli yapısı ile hızlıca dikkatleri üzerine çekmişti. Oyunun para vermeden indirilip oynanabileceği bilgisi ise oyuna gösterilen ilgili artırmıştı.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından kabul edilen Cristiano Ronaldo'nun da oyunun yatırımcılarından olması oyunun ses getirme beklentilerini yükseltmişti. Sürekli oynanış videoları ve haberlerin geldiği oyundan merakla beklenen duyuru yapıldı. UFL'nin sadece 1 ay sonra, 12 Eylül'de erişime açılacağı açıklandı.

Yıllarca iki adet futbol oyunundan başka tercihi olmayan bilgisayar oyunu tutkunlarının bu oyunu deneyimleyeceği ortada. Oyunun sevilip sevilmeyeceği ise zaman içinde ortaya çıkacak