Google Gemini bedava olarak kullanılabilecek

Aylık yüzlerce lira abonelik fiyatı talep edilen Gemini ile ilgili kullandırıcıları mutlu edecek bir gelişme yaşandı. Sesli yapay zeka asistanı Gemini Android kullanıcıları için ücretsiz erişime açıldı.
Google Gemini bedava olarak kullanılabilecek

Yakın zamanda hızlı bir şekilde popülerliği artan yapay zeka uygulamaları normalden çok kısa sürede istenilen işlemi yapması, insanlar ile gerçek bir birey mantığında sohbetler edebilmesi gibi özelliği ile kısa sürede sevildi. Bazı insanlar terminatör filmine atıfta bulunarak yapay zekanın tehlikeli olduğu varsayımında bulunsa bile insanlar bu hizmetleri severek kullanmayı sürdürüyor.

Adı en çok duyulan uygulamalardan olan Chatgpt öğrencilerin ödevlerinden insanların danışabileceği tahminlere kadar bir çok alanda kısa sürede yanıtlar vermesi ile ünlenmişti. Bu uygulamaya benzer bir şekilde Google akıllı asistanı Gemini'yi hayata geçirmişti.

ŞU AN İÇİN SADECE ANDROİD KULLANICILARI ÜCRETSİZ ERİŞİM SAĞLIYOR

İlk olarak ücretli olan ve 720 TL gibi bir abonelik fiyatı istenen Gemini için müjdeli haber geldi. Shiftdelete'de yer alan habere göre Gemini android kullanıcılarına bedava oldu. Henüz IOS'ta bir gelişmenin yaşanmadığı Gemini ile uzun süreli ve kesintisiz sohbet etme imkanı elde edilebiliyor.

Şu an için uygulamada İngilizce dil desteğinin olduğu ifade edildi. Yakın zamanda farklı dillerinde eklenmesinin öngörüldüğü Gemininin nasıl bir popülerliğe sahip olacağı zaman içinde belli olacak. Yapay zeka destekli bu ve benzeri uygulamalar ortaya koydukları hizmetler ile insanları kendine bağlamayı sürdürüyor.