GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvuruları ne zaman başlıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı ücretsiz Müzekart Genç Ne Sever başvurularının başlayacağını duyurdu. Söz konusu projelerin en zaman hayata geçirileceği merak edilirken başvuruların alınacağı tarih de merak konusu oldu.
GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvuruları ne zaman başlıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) ücretsiz Müzekart Genç Ne Sever (GNS) projesini hayata geçirmişti. Söz konusu projeye dair detaylar merak konusu olurken ''GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvuruları ne zaman başlıyor?'' sorularının yanıtı da merak konusu oldu.

GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvurularının zaman başlayacağı ve nasıl müracat edileceği merak konusu olurken detaylar da GSB'nin resmi açıklaması sonrası belli oldu.

SEYAHATSEVER VE MÜZEKART GNS PROJELERİ NEDİR?

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ücretsiz Müzekart Genç Ne Sever uygulamasının 1 Temmuz, gençlere bakanlığın yurtlarında konaklama imkanı sunan Seyahatsever uygulamasının da 8 Temmuz’da başlayacağını duyurdu.

ekran-goruntusu-2024-06-29-174213.png

19-25 yaş arası gençlerin Türkiye’de bulunan müze ve ören yerlerini ücretsiz gezip görme ve keşfetme olanağı bulacağı Müzekart GNS 1 Temmuz’da başlayacak.

GSB yurtlarında yaz döneminde 18-30 yaş arası gençler için ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projemiz ise 8 Temmuz itibarıyla başlıyor olacak.

Müzekart GNS uygulamasından faydalanmak isteyen gençlerin www.muzekartgns.com adresi üzerinden başvuru yaparak dijital kartlarını oluşturabilecekleri ifade edildi.