GTA 6'nın çıkış tarihi sonunda açıklandı

Oyun severlerin bir süredir heyecanla beklediği GTA 6 için önemli bir gelişme yaşandı. Grand Theft Auto 6’nın resmi olarak çıkış tarihi açıklandı. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak?
GTA 6'nın çıkış tarihi sonunda açıklandı

Rockstar Games’in heyecanla beklenen oyunu olan GTA 6’nın çıkış tarihinin duyurulması, oyunun kısa süre içerisinde yeniden gündem olmasına neden oldu. Geçtiğimiz haftalarda oyuna ilişkin ilk fragmanın yayınlanması oyunu bekleyenlerin daha da heyecanlanmasına neden olmuştu.

Milyonlarca kişi GTA 6 ne zaman çıkacak? Sorusuna yanıt ararken, beklenen açıklama bugün geldi. İşte GTA 6’nın çıkış tarihi ve oyun hakkında merak edilen tüm detaylar!

GTA 6’NIN ÇIKIŞ TARİHİ

GTA 6’nın çıkış tarihine ilişkin açıklama Take-Two Interactive CEO’su Strauss Zelnick tarafından geldi. Yapılan açıklamada GTA 6’nın 2025 yılının sonbaharında teslim edileceğini ve oyuna oldukça güvendiklerini ifade eden Zelnick, “"GTA 6'yı 2025 sonbaharında teslim edeceğiz, oldukça güveniyoruz" dedi. Buna göre GTA 6 2025 yılının Ekim’i ya da Kasım’ı gibi piyasaya çıkacak.

ÖDÜLÜNÜ ALDI

GTA 6 oyununa ilişkin ilginç bir gelişme de yaşandı. Aktarılan habere göre daha henüz çıkış yapmayan GTA 6, ilk resmi ödülünü almış oldu. PlayStation tarafından “En Çok Beklenilen Oyun” ödülüne sahip olan GTA 6, bu gelişme ile birlikte daha da heyecanla beklenmeye başlandı.

1 YIL GECİKMELİ OLACAK

Diğer yandan GTA 6 oyununu bilgisayarda oynamak isteyenlere kötü haber verildi. Aktarılan habere göre oyun, bilgisayarda oynamak isteyen oyuncularla 1 yıl gecikmeli olarak buluşacak. GTA 6 ilk olarak PlayStation ve Xbox konsolları için 2025’in sonbaharında çıkacak. 2026 yılında da bilgisayar için çıkacak.