Iphone 16'yı bekleyenler: Renk seçenekleri sızdırıldı!

Dünyanın en çok satan akıllı telefon modellerinden olan Iphone, serinin yeni telefonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Birçok özelliği ve bilgileri resmi lansmandan önce öğrenilen telefona dair yeni haberler geliyor.
Iphone 16'yı bekleyenler: Renk seçenekleri sızdırıldı!

15 yıldır üretilen modelleri ile dünya akıllı telefon tarihini yönlendiren Iphone'nun Eylül ayında 16. versiyonunun çıkacağı biliniyordu. Ülkemizde de binlerce kişi tarafından kullanılan Iphone'nun yeni telefonunun nasıl bir deneyim sunacağı ise merakla beklenmeye devam ediyor.

5 AYRI RENK SEÇENEĞİ İLE GELİYOR

Dünya teknoloji gündeminde yer alan Iphone 16 ile ilgili bir çok bilgi gün yüzüne çıkmış, telefonun boyutu ve seçenekleri öğrenilmişti. Gelen son bir sızıntıda ise Iphone 16'nın hangi renklere sahip olacağı öğrenildi.

Sosyal medyada yer alan bir görsele göre Iphone 16 beyaz, siyah, mavi, yeşil ve pembe seçenekleri ile gelecek. Bir süredir klasik renk seçeneklerinin dışına çıkan Apple bu sayede daha ilgi çekici bir his vermeye başlamıştı.

Kullanıcıların telefon özellikleri kadar dış görünüme de büyük önem verdiğinin farkında olan firmanın 5 farklı renkte Iphone 16'yı satışa sunacağı öğrenilmiş oldu.

YÜKSEK FİYAT BEKLENTİSİ

Iphone 16'nın 999 dolar olacağı şeklinde iddialar gündemde yer almaya devam ediyor. Bu bilgi doğru olursa şu anki haliyle yeni telefonun vergiler hariç fiyatı 33 bin TL'ye yakın olacak.

Iphone 15 Pro Max 1 TB'nin 108 bin TL fiyatının olması ile yeni gelecek telefonun en üst versiyonunun bu rakamın üstünde olması bekleniyor.