Uzun süredir bekleniyordu! Youtube'a uyku zamanlayıcısı özelliği geliyor

Youtube'da süre ayarladığınızda videolar artık otomatik olarak kapanacak. Uyku zamanlayıcısı özelliğinin test edildiği ve yakında uygulanacağı öğrenildi.
Uzun süredir bekleniyordu! Youtube'a uyku zamanlayıcısı özelliği geliyor

Youtube platformunda uzun yıllardır beklenen özellik, çok yakında aktif olacak. Youtube'a uyku zamanlayıcısı özelliği geliyor. Test aşamasında olan özelliğin yakında çıkış yapması bekleniyor.

Youtube platformunu kullananları sevindirecek haber geldi. Youtube'da "Uyku Zamanlayıcısı" özelliğinin gelmesi merakla bekleniyor. Diğer uygulamalardakine benzer bir işleve sahip olacak uyku zamanlayıcısı özelliği, belli süre sonra videoların otomatik olarak kapanmasını sağlayacak.

haber-ankara-1280720-2024-06-25t152401-618.jpg

TEST EDİLEN ÖZELLİK NE ZAMAN ÇIKACAK?

Android Authority tarafından YouTube’un Android uygulamasında fark edilen değişikliğe göre çok yakında platformda uyku zamanlayıcısı görebileceğiz. Uyku zamanlayıcısı özelliği, uyumadan önce bir şeyler izlemeyi sevenlerin gözdesi olabilir. Videoyu zamanlarsınız ve saati geldiğinde video otomatik kapanır. İstediğiniz şekilde kendinize göre ayarlayabileceğiniz bu özellikle artık uyuyakaldığınızda sabahlara kadar videolar oynamayacak. Uyku zamanlayıcısı özelliğinin video sonlarına da entegre edilip edilmeyeceği henüz belli olmadı.

Test aşamasında olan bu özelliğin ne zaman kullanıma geçeceği merak ediliyor. Bu konuyla ilgili net bir açıklama henüz yapılmadı. Sosyal medya kullanıcıları, Youtube platformuna geleceği konuşulan uyku zamanlayıcısı özelliğini büyük bir heyecanla bekliyor.