X platformuna yeni özellik! Mavi tik hediye etme özelliği geliyor

Eski adı Twitter olan X platformu, yeni bir özellikle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
X platformuna yeni özellik! Mavi tik hediye etme özelliği geliyor

X platformu, en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. X platformuna yeni bir özellik geleceği konuşuluyor ve kullanıcılar heyecanlı bir bekleyiş sürdürüyor.

Eski adı Twitter olan X platformuna mavi tik hediye etme özelliği geliyor. Mavi tik hediye etme özelliğinin ise Türkiye'ye ne zaman geleceği merak konusu oldu. X platformu, kullanıcılarına mavi tik hediye etme özelliğini sunmak için çalışmalar yapıyor. Sosyal medya kullanıcıları, bu özelliğin Türkiye'de ne zaman aktif hale geleceği konusunda araştırma yapıyor. Bu özelliğin Türkiye'de ne zaman aktif edileceği ise henüz belli değil.

haber-ankara-1280720-42.jpg

TÜRKİYE'DE NE ZAMAN AKTİF HALE GELECEK?

X platformuna gelecek olan mavi tik hediye etme özelliği, dünya genelinde büyük bir ilgiyle karşılandı. Özelliğin Türkiye'de ne zaman aktif hale geleceği henüz belli değil dolayısıyla Türkiye'de bu özelliğin kısa sürede kullanıma sunulması için heyecanlı bir bekleyiş sürüyor. Mavi tiki bulunan bir hesap, gerçekliğin, tanınırlığın ve güvenin işareti olarak algılanıyor. Mavi tik hediye etme özelliği, kullanıcıların arkadaşlarına veya takipçilerine doğrulanmış hesap statüsü kazandırmasını sağlayacak.

X platformu, günden güne daha fazla kullanıcının gözdesi haline geliyor. Kullanıcılar ise platformdaki yeni özellikleri büyük bir merakla bekliyor.