Xiaomi Redmi Note 14 serisinden ilk bilgiler geldi!

Akıllı cep telefonu kullanıcıları, yeni modellerle ilgili bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor. Xiaomi yeni model cep telefonu ile pazara girmeye hazırlanırken Redmi Note 14 ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı.
Xiaomi Redmi Note 14 serisinden ilk bilgiler geldi!

Akıllı cep telefonu modellerine olan ilgi devam ediyor. Yeni modellerin pazara girmesi ile beraber araştırmalar da artarken son dönemde farklı fiyat seçenekleri ile her bütçeye uygun modeli müşterisine sunan Xiaomi, Redmi Note 14 serisini çıkarmaya hazırlanıyor.

Modele ilişkin ilk bilgiler ortaya çıkarken Xiaomi, uygun fiyatlı pazara hitap eden Redmi modellerini eylül ayında görücüye çıkarmıştı. Xiaomi Redmi Note ailesi için Çin’den ilk bilgiler de geldi. ,

REDMİ NOTE 14 SERİSİNİN İLK BİLGİLERİ ORTAYA ÇIKTI

Xiaomi, Eylül ayında yeni Redmi Note 14 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Redmi Note 14, Note 14 Pro ve Note 14 Pro+’dan oluşacağı düşünülen yeni seri için IMEI veri tabanından ilk bilgiler geldi.

xiaomi-redmi-note-14-serisinden-ilk-bilgiler-geldi-001.jpeg

Note 14 serisi mo​​​​​​​dellerin Redmi Note 14 5G, Note 14 Pro 5G ve Note 14 Pro+ 5G olduğu ileri sürülüyor. Her üç Note 14 modelinin de Android 14 tabanlı HyperOS 1.0 ile çıkacağı söylenirken Xiaomi 15 serisi için tahmin edilen Ekim lansmanıyla birlikte Xiaomi’nin sonbahar döneminde popüler ürünlerini yenilemesi bekleniyor. Detayların Xiaomi tarafından resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyurulması beklenirken Redmi Note 14 için çıkış tarihi de 14 Ekim olarak tahmin edildi.