Arsa Yatırımı İçin En Uygun Yerler 2017

Yatırım yapmak için emlak sektörünü tercih eden kişiler en çok arsa yatırımı yapmayı tercih ediyor.
Arsa Yatırımı İçin En Uygun Yerler 2017

Yatırım yapmak için emlak sektörünü tercih eden kişiler en çok arsa yatırımı yapmayı tercih ediyor.

Diğer yatırım araçlarının yüksek riskler içermesi ve son dönemde emlak yatırımının getirisinin oldukça yükselmesi arsa yatırımını öne çıkarırken özellikle de yeni yapılacak olan projelere yakın olan yerlerdeki arsalar yatırımcılara rekor kar vadediyor. İşte arsa yatırımı için en uygun yerler 2017 listesi;

İstanbul'da Yatırımlık Arsalar


"Arsa yatırımı yapmak istiyorum" diyen kişilerin en çok tercih ettikleri illerin başında yer alan İstanbul mega projeler sayesinde öne çıkıyor. Yapılan her yeni proje yakın çevrede yer alan arsaların değerlerini astronomik oranlarda arttırırken buna ek olarak kentsel dönüşüm projeleri de İstanbul'un arsa değerlerinin her geçen gün artmasını sağlıyor. İstanbul'da arsa yatırımı için uygun yer arayan kişiler için ilk önerilen bölgelerden biri olarak Arnavutköy ilk sırada yer alıyor. Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı Projesi gibi mega projelere ev sahipliği yapan Arnavutköy bu sayede yatırımlık arsa arayan kişilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Buna ek olarak Çatalca ve Silivri bölgelerinde de yüksek getirili yatırımlık arsalar bulunuyor. Silivri ve Beykoz bu ilçeleri takip ediyor.

Ankara'da Yatırımlık Arsa Önerileri


2017 yılında yatırım yapılabilecek arsa fikirleri arayan kişilerin tercih etmeleri gerekin bir diğer ilde Ankara olarak öne çıkıyor. Ankara yatırımlık arsa arayan kişilerin zaten oldukça fazla yükselen arsa fiyatlarının olduğu bölgelerden uzak durmaları gerekirken bunun yerine gelişme potansiyeli yüksek olan yeni yerlerin keşfedilmesi gerekiyor. Bunun için Eskişehir Çevre Yolu sınırından başlayarak Temelli'ye kadar olan bölümün değerlendirilmesi öneriliyor.

İzmir Değerine Değer Katıyor


Yatırımlık arsa fikirleri arasında yıldızı parlayanlar arasında yer alan İzmir'de kentsel dönüşüm her ne kadar sıkıntılı olarak devam etse de yine de burada yer alan arsalar yeni projeler ile oldukça değer kazanacak gibi görünüyor. Yine yapımı tüm hızı ile devam eden İstanbul - İzmir otoyolu da bu şehirde yer alan ve otoyol güzergahında yer alan arsaların oldukça değerlenmesini sağlayacak gibi görünüyor.