Ankara Marus Beytepe Villaları satışa çıktı

Ankara'da sıfır konutlar yükselmeye devam ederken Marus Beytepe Villaları satışa çıktı. Villa fiyatları merak konusu olurken Ankara Marus Beytepe projesinde detaylar belli oldu.
Ankara Marus Beytepe Villaları satışa çıktı

Konut satış fiyatlarında yaşanan yükseliş ve kredi faizlerindeki artış satış rakamlarının düşmesine neden oldu. Geçtiğimiz yıllara göre konut satış rakamları ciddi bir düşüş kaydederken gayrimenkul sektöründe yaşanan daralma endişesi de çeşitli kampanyaları da beraberinde getirdi.

Gayrimenkul sektöründe farklı kampanyalar sürerken sıfır konuta olan talebin artması ile beraber yeni projeler de birbiri ardına duyuruluyor. Ankara'da sıfır konut inşası devam ederken Beytepe'de yükselen yeni konut müjdesi de geldi. Ankara Beytepe’de inşa edilen Marus Beytepe Villaları projesinde hemen teslim fırsatı olduğu bildirilirken fiyatlar da belli oldu.

ANKARA MARUS BEYTEPE VİLLALARI SATIŞTA: İŞTE FİYATLARI

Marus Beytepe, 12 adet tam müstakil villadan oluşuyor. Marus Beytepe, Ankara’nın Beytepe’de 7 bin 800 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Geniş bahçe ve teras kullanımıyla villa yaşamını, Ankara Beytepe’de hayata geçiren Marus Beytepe projesi doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor. 7/24 site güvenliği, 2 araçlık kapalı otopark, elektrikli araç şarj istasyonunun yer aldığı Marus Beytepe projesinde 5 oda, çalışma alanı, giyinme odası ve çamaşır odası da yer alıyor.

Ankara Marus Beytepe hemen teslim fırsatı ile satışa çıkarken projedeki villalar 5+1 şeklinde tasarlandı. Villaların fiyatları ise 42 milyon 500 bin liradan başlayıp 50 milyon liraya kadar çıkıyor. Ankara'daki bu villalar satışa sunulurken 12 adet müstakil villa yer alıyor.