Instagram çöktü mü, bozuldu mu, Instagram reels sorun mu var?

Ülkemizde milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram zaman zaman erişim sorunları ile gündeme geliyor. Instagram'da bugün de reels kısmında erişim problemi olduğu bildirilirken detaylar merak edildi.
Instagram çöktü mü, bozuldu mu, Instagram reels sorun mu var?

Sosyal medya platformlarına olan ilgi her geçen gün artıyor. Sosyal medya platformları arasında yer alan ve dünya üzerinde milyarlarca kullanıcısı bulunan Instagram, erişim sorunları ile gündeme gelmeye devam ederken 29 Haziran tarihinde ''Instagram çöktü mü, bozuldu mu, Instagram reels sorun mu var?'' gibi sorular da gündem taşındı.

Instagram kullanıcıları ''Instagram çöktü mü?'' sorusunu sıklıkla yanıt aranırken zaman zaman bazı teknik sorunlardan ötürü çeşitli sorunalrla gündeme geliyor.

''INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, BOZULDU MU, INSTAGRAM REELS SORUN MU VAR?''

Zaman zaman popüler sosyal medya platformu Instagram'da aksaklıklar yaşanabiliyor. En çok tercih edilen fotoğraf, video paylaşım platformu hakkında bugün '' Instagram çöktü mü? Instagram'da sorun mu var?'' sorularına yanıt aranıyor.

instagram-coktu-mu-bozuldu-mu-instagram-reels-sorun-mu-var.webp

Popüler platform Intagram'da 29 Haziran Cumartesi günü sabah saatlerinde günü sorunu yaşandığı kullanıcılar tarafından bildirildi. Kullanıcılar Instagram'da sorun yaşandığına yönelik bildirimlerde bulunurken reels kısmında sorunn yaşayan kullanıcılar da sorunun kaynağını araştırıyor. Sorunun kaynağı ise henüz bilinmiyor. Instagram tarafından konuya ilişkin resmi açıklama gelmesi bekleniyor.