Alanya'da Hazine Arazilerinde Bulunan Kaçak Yapılara İlk Adım Atıldı!

Antalya'nın Alanya İlçesinde Hazine Arazilerinde kaçak yapılar vatandaşlar tarafından tespit edildi.
Alanya'da Hazine Arazilerinde Bulunan Kaçak Yapılara İlk Adım Atıldı!

Antalya'nın Alanya İlçesinde Hazine Arazilerinde kaçak yapılar vatandaşlar tarafından tespit edildi. Detaylar haberimizde...

Antalya'nın Alanya İlçesinde Hazine arazilerinde kaçak yapılar tespit edildi. Vatandaş bu duruma büyük tepki gösterdi. Alanya ilçesine bağlı Türkler mahallesinde kaçak yapıların bulunduğu vatandaşlar tarafından yetkililere bildirildi. Hazine arazilerde bu yapıların olması Türkler mahallesi sakinlerini kızdırdı.



Alanya Toptancı Halinin Etrafında Olduğu İddia Ediliyor!



Bölge halkının ihbarıyla ortaya çıkan kaçak yapıların Alanya toptancı halinin çevresinde olduğu yetkililere bildirildi.



Ada parsellerde kaçak olarak yapılan yapılar da inşaat ruhsatı, imar, iskan ve tapu gibi belgeler olmadığı ve hazine bölgesine inşa edilmesi duyarlı vatandaşları harekete geçirdi.



Alanya'da Hazine Arazilerinde Bulunan Kaçak Yapılara İlk Adım Atıldı!



Gerekli Denetimlerin Yapılması Bekleniyor!



Türkler mahallesinde ki mahalle sakinleri Antalya/Alanya Belediyesinin gerekli önlemleri alıp, denetimlerini biran önce yaparak kaçak yapıların ortadan kaldırılmasını istediklerini dile getirdiler.



Belediye'ye suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen vatandaşlar; "Burası hazine arazisi. İmara açık değil. Tamamen usulsüz ve kaçak olarak yapılan bu inşaatlara kim dur diyecek? Burası Alanya Belediyesi’nin yetki alanına giriyor. Gereken suç duyurusunda bulunduk. İlgili makamları bilgilendirdik. Bir an evvel buna bir son verilmeli" açıklamasında bulundular.



Emlak365.com