Başkan Mustafa Tuna" İnşaat Sektöründe Belediye Gelirlerine Yüzde 50 İndirim Yapacağız"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna inşaat sektörünü sevindirecek çok sayıda müjde verdi.
Başkan Mustafa Tuna" İnşaat Sektöründe Belediye Gelirlerine Yüzde 50 İndirim Yapacağız"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna inşaat sektörünü sevindirecek çok sayıda müjde verdi. Detaylar haberimizde...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna dün özel bir televizyon kanalında yayımlanan programa katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.



İnşaat Sektörü İçin Belediye Gelirlerinde Yüzde 50 İndirim Yapacağız



Başkan Tuna açıklamasında inşaat sektörünün şu anda içerisinde olduğu sıkıntılı dönemi atlatmaları için destekleyeceklerini dile getirerek belediye yetki alanı içerisinde olan gelirlerden 6 ay boyunca yüzde 50 indirim yapma kararı aldıklarını söyledi.



İnşaat sektörünün içerisinde bulunduğu sıkıntılı günleri aşması için destek vereceklerini belirten Tuna "Belediye Meclisinin yetkisinde olan belediye gelirlerinden yarı yarıya bir indirim yaparak inşaat sektörüne katkımız olsun istiyoruz.



Çaptır, proje kontrolüdür, numarataj gibi Belediye Meclisinin yetkisinde olan belediye gelirlerinde 6 ay süreli indirimi meclisimizin gündemine sunacağız. Meclisimiz vatandaşımızın yararına olan bu kararı zaten onaylayacaktır. İnşallah meclisimizden de bu yönde bir karar çıkacaktır" diyerek müjdeyi verdi.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"