Binali Yıldırım'dan Ramazanla İlgili Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım geçtiğimiz günlerde Yunanistan ziyaretinde bulunmuştu. Ziyareti esnasında Batı Trakya’ da yer alan Gümülcine’ de aşayan Türklere mesaj verdi.Mesajın detaylarında; köprülere, yollara, binalara yatırım yapıldığı, ancak bu yatırımın ömürlük olmadığını dile getiren Yıldırım, önemli olanın insana yapılan yatırım olduğunu vurgulamış ve insana yapılan yatırımın bir süresinin olmadığını ve nesiller boyunca süreceğini dile getirdi.Yıldırım’dan Mesaj!Başbakan Binali Yıldırım ziyar
Binali Yıldırım'dan Ramazanla İlgili Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım geçtiğimiz günlerde Yunanistan ziyaretinde bulunmuştu. Ziyareti esnasında Batı Trakya’ da yer alan Gümülcine’ de aşayan Türklere mesaj verdi.



Mesajın detaylarında; köprülere, yollara, binalara yatırım yapıldığı, ancak bu yatırımın ömürlük olmadığını dile getiren Yıldırım, önemli olanın insana yapılan yatırım olduğunu vurgulamış ve insana yapılan yatırımın bir süresinin olmadığını ve nesiller boyunca süreceğini dile getirdi.

Yıldırım’dan Mesaj!


Başbakan Binali Yıldırım ziyaret esnasında, Gümülcine’ de yaşayan Türkler’ in beklentileri ile ilgili Gümülcine’ deki Türkler, Müftüleri ve İstişare heyetleri ile görüştüğünü, bundan sonraki süreçte de diyaloglarının bu şekilde devam edeceğini dile getirdi. Ayrıca Gümülcine’ de yaşayan Türkler için tavsiyelerde de bulunan Yıldırım; Yunan vatandaşı olmamalarının ve Avrupa Birliği vatandaşı olmalarının kendileri için birer ayrıcalık olduğunu ve bundan mümkün olduğu şekilde faydalanmalarını önemle vurguladı.

Çocuklarımız Önceliğimizdir!


Binali Yıldırım'dan Ramazanla İlgili Açıklama

Amaçlarının öncelikli olarak, gelecek nesillerimizin teminatı olarak nitelendirdiği çocuklarımıza yapılan yatırım olduğunu vurgulayan Yıldırım, çocuklarımızın eğitimlerine mümkün olan en yüksek gayret ve çaba ile destek verilmesini de rica etti. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitiminde ve yetiştirilmesinde Türkiye’ yi örnek olarak gösteren Yıldırım, çocuklarımızın ve gençlerimizin ufkunu açabilmek için gereken olanakları sağladıklarını dile getirdi. Konu ile ilgili, köprülere, binalara yapılan yatırım yerine insana yapılan yatırımın önemini dile getiren Yıldırım, gelecek nesillerin uyumlu, Avrupa değerlerine ulaşmış ve kendi haklarını arayabilen bireyler olabilmeleri için tek çözümün eğitimden geçtiğini de vurgulamıştır.

Ramazan; birlik, kardeşlik ve dayanışmadır!


Ramazan ayının de önemini vurgulayan Yıldırım, Bakan Müezzinoğlu’ nun da bu memleketein evladı olduğunu dile getirerek, Müezzinoğlu’ nun da belirttiği gibi birlik ve beraberlik mesajını vurgulayarak yineledi.

Ayrıca, Dünya’ da yaşanan ekonomik krizden etkiyi en aza indirmek için, herkesin yaşadıkları bölgede proje üretmesinin ve istihdama katkıda bulunmasının önemini vurguladı.