Devletten Ucuz Konut Müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ev Sahibi Olmayan Alt Gelirli Kalmayacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ev sahibi olmak isteyen dar gelirli ailelere büyük müjde verdi.
Devletten Ucuz Konut Müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ev Sahibi Olmayan Alt Gelirli Kalmayacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ev sahibi olmak isteyen dar gelirli ailelere büyük müjde verdi. Asgari ücretle çalışanlar, emekliler, alt gelir grubu tüm aileler ev sahibi olacak, devlet fakir vatandaşı ev sahibi yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmaları için konut seferberliğinin süreceğini açıkladı.



Alt gelir grubu vatandaşların ev sahibi olması amacı ile devlet vergi ve kredilerde destekleyici davranmayı sürdürecek.



TOKİ Alt Gelir Grubu Vatandaşı Ev Sahibi Yapmaya Devam Edecek!



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yapmış olduğu açıklamasında son 5 yıllık süreçte devletin TOKİ eli ile 300 bin yakın konut üreterek alt gelir grubu vatandaşları ev sahibi yapmayı amaçladıklarını söyleyerek "Vatandaşlarımıza uygun ödeme koşulları ile kira öder gibi ev sahibi olma imkânı sunuyoruz.



Alıcıların çoğu borçlarını aylık taksitler halinde ödemeyi tercih ediyor. İndirim kampanyaları ile tüm borcunu ya da borcunun bir bölümünü kapatmak isteyen vatandaşlarımıza alternatif imkânlar sunuyoruz" dedi.



Bakan Murat Kurum "Alt Gelir Grubu Vatandaşlarımızın Tamamı Ev Sahibi Olacak"



TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi için düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 26 Haziran 2019 tarihinde yapmış olduğu açıklamasında 'Vatandaşlarımız imar barışı ödemelerini böylelikle yapabilecek.



Sizlere hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. 67 ilimizde 140 projede 50 bin konut için başvuru aldık. Hak sahiplerini belirleyip, vatandaşlarımıza sağlam güvenli bir şekilde konutlarını teslim edeceğiz. Yarın kuramız devam edecek. Sosyal konut kadar kentsel dönüşüm de elzem, sahada da fiilen icraata geçtik.



Vatandaşımızın mağdur olmaması adına birçok düzenleme yaptık. İstikrar döneminde de gecemizi gündüzümüze katacağız. Konutlarımız konutu çıkan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Alt gelir grubu vatandaşlarımızın tamamı ev sahibi olacak" diyerek müjdeyi vermişti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimatı Verdi!



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın bize vermiş olduğu talimat alt gelir grubu vatandaşım kalmayana kadar bu projeleri yapacaksınız" talimatını bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiğini söyleyerek TOKİ'nin yeni sosyal konut projeleri üreteceği müjdesini verdi.



Söz konusu proje haberlerini ve bankaların konut kredisi kampanyalarını takip etmek için uygulamalarımızı indirebilirsiniz....



İnstagram Hesabımız için TIKLAYIN



Android uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ



EMLAK365.COM ÖZEL HABERİDİR, AKTİF LİNK BAĞLANTISI VERİLMEDEN HABERİN BİR BÖLÜMÜ YA DA TAMAMI KOPYALANAMAZ / ALINTILANAMAZ...



Emlak365.com