Emlak Konut İstanbul'un En Değerli İki Arsasını Satışa Sunuyor

Emlak Konut aralarında İstanbul'un en değerli iki arsasının da bulunduğu 5 arsasını ihale yöntemi ile satışa sunacağını duyurdu.
Emlak Konut İstanbul'un En Değerli İki Arsasını Satışa Sunuyor

Emlak Konut aralarında İstanbul'un en değerli iki arsasının da bulunduğu 5 arsasını ihale yöntemi ile satışa sunacağını duyurdu. Detaylar haberimizde...

Emlak Konut arsa satışları tüm hızı ile devam ediyor. Şirket bir yandan yeni projeler geliştirmeye devam ederken bir yandan da bu projeler için kaynak sağlamak adın arsa satışı yapıyor.



Verilen yeni ilan ile Emlak Konut tarafından 5 adet arsanın 15 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan ihale ile satışa sunulacağı duyuruldu.



Atatürk Havalimanı Yanındaki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi Arsası Da Satışta



Verilen ihale duyurusunda İstanbul arsa fiyatları arasında en yüksekli olanlardan biri olarak gösterilen Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arsası da yer aldı.



Arsa için 584 milyon 100 bin lira muhammen bedel belirlenirken 2 parsel üzerinde yer alan arsanın büyüklüğü 52 bin 939 metrekare olarak açıklandı. Söz konusu arsa Atatürk Havalimanı ile komşu olması ile dikkat çekiyor. Buraya yapılacak olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ile arsanın değeri rekor seviyede artacak.



Toplam 5 Arsa 1 Milyar 416 Milyon Lira



Emlak Konut tarafından satışa sunulan 3 arsa Başakşehir sınırları içerisinde yer alırken polis eğitim merkezi arsasının yanı sıra TOKİ tarafından Emlak Konut'a devredilen Jandarma Dikimevi Arazisi de yer alıyor.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"