Emlak Vergisi Kredi Kartı Taksit Kampanyaları 2019

Emlak vergisi taksit kampanyaları başladı. 2019 yılına ait emlak vergisi son ödeme tarihi yaklaşırken bankalarda kredi kartına taksit kampanyaları başlattı.
Emlak Vergisi Kredi Kartı Taksit Kampanyaları 2019

Emlak vergisi taksit kampanyaları başladı. 2019 yılına ait emlak vergisi son ödeme tarihi yaklaşırken bankalarda kredi kartına taksit kampanyaları başlattı.

2019 emlak vergisi ödemeleri için kredi kartına taksit kampanyaları başladı.



Vakıfbank World Card Emlak Vergisi Taksit Kampanyası



VakıfBank Worldcard ile 1– 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi için 3 eşit taksit ile ödeme imkanı sunuluyor. En az 200 lira ve en fazla 3 bin lira ödemelerin taksitlendirilmesine izin veriliyor.



World Kredi Kartı Emlak Vergisi 2019 Taksit Kampanyası



Yapı Kredi World Kredi Kartı kampanyası kapsamında 01– 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri peşin yapılacak Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri için ücretsiz, faizsiz 3 taksite bölünecek.



Axess Kredi Kartı Emlak Vergisi 2019 Kredi Kartı Taksit Kampanyası



Akbank Axess emlak vergisi kredi kartı taksit kampanyası kapsamında 1 Mayıs’a kadar 100-1500 TL arası Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinizde 2; 1500 TL ve üzeri ödemelerinizde faizsiz/ücretsiz 3 taksit fırsatı sunuluyor. Kampanyaya katılmak için öncesinde mesaj gönderilerek kampanyaya katılımda bulunulması gerekiyor.



Bonus Kredi Kartı Emlak Vergisi 2019 Kredi Kartı Taksit Kampanyası



Garanti Bankası Bonus Card emlak vergisi taksit kampanyası ile Belediye - Kamu hizmetleri alanında faaliyet gösteren işyerlerinde 100 TL ve üzeri peşin ödemelerde 2 taksit imkanı sunuluyor.



TEB Kredi Kartı Emlak Vergisi Kredi Kartı Taksit Kampanyası



CEPTETEB kredi kartı kampanyası için 31 Mayıs’a kadar TEB Kredi Kartları ile Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde 3 taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Ancak ödeme yapmadan önce VERGI yazıp 4616’ya kısa mesaj göndermeniz gerekiyor.



İş Bankası Maximum Kredi Kartı Taksit Kampanyaları



Maximum Kart’ınızla 31 Mayıs’a kadar Belediye vezneleri ve Belediyelere ait internet siteleri üzerinden yapacağınız 100 TL üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde 3 taksit imkanı sunuluyor.



Emlak365.com