İMSİAD ve RUMELİSİAD Öğrencileri Gayrimenkul Fuarında Ağırladı!

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörü alanın da eğitim gören lise öğrencilerini fuar da ağırladı. Detaylar haberimizde...
İMSİAD ve RUMELİSİAD Öğrencileri Gayrimenkul Fuarında Ağırladı!

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörü alanın da eğitim gören lise öğrencilerini fuar da ağırladı. Detaylar haberimizde...

Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD) ve İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ortak düzenledikleri bir gayrimenkul fuarı açtılar.



Fuara çok fazla ilgi vardı. Beton-Çimento ve Zemin Kaplama Teknolojisi, Mimari Yapı Teknik Ressamlığı, Yapı Yalıtım gibi birçok inşaat sektörü ile ilgili alanlarda eğitim gören öğrencileri de RUMELİSİAD ile İMSİAD gayrimenkul fuarı ağırladı. İnşaat sektörüne dair en güncel teknoloji yenierini yakından görme ve bilgi sahibi olma fırsatı buldular.



İMSİAD Başkanı: "Öğencilerle daha çok bir araya geleceğiz."



İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Andıç; İnşaat sektörünün çok geniş olup her alanda çalışma imkanının bulunduğunun altını çizerek öğrencilere şu sözleri dile getirdi; Sizlerle bir araya gelerek, mesleki tecrübelerimizi sizlere aktarmayı istiyoruz. Sizlerin gelecekte, meslek hayatlarınızda başarılı olmanız için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" açıklamasında bulundu.



RUMELİSİAD Başkan Vekili ; "Yaptığımız İşi Deprem Gerçeğini Düşünerek Sağlam Yapacağız!"



Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Vekili Murat Evke gayrimenkul fuarında, "Önümüzde ve geçmişte bir deprem gerçeği var. Bizler de sürdürülebilir kentsel dönüşüm ile birlikte, şehirlerimizi bu gerçeğe en iyi şekilde hazırlamak için çalışmalıyız. İnşaat bölümünü okuyan öğrencilerimiz, inşaat mühendisliği, mimarlık gibi bölümlerin yanı sıra teknik ara dallar konusunda da uzmanlaşma olanakları var.



Ülkemizin geleceği açısından kıymeti büyük olan gençlerimizin, Türkiye’nin sıkıntıları konusunda sorumluluk alacağı konusunda inancımız tam" açıklamalarında bulundu.



Emlak365.com