Kampanyalı Konut Projeleri 2019

Düşen konut satışları markalı konut projelerinde birbirinden cazip koşullarla ev sahibi olma fırsatı yarattı. İşte birbirinden cazip o kampanyalar ve konut fırsatları!
Kampanyalı Konut Projeleri 2019

Düşen konut satışları markalı konut projelerinde birbirinden cazip koşullarla ev sahibi olma fırsatı yarattı. İşte birbirinden cazip o kampanyalar ve konut fırsatları!

Yükselen kredi faiz oranları sonrası satışları durma noktasına gelen inşaat firmaları satışları arttırabilmek adına birbirinden cazip kampanyalar sunmaya başladı.



Ev sahibi olmak isteyen kişileri tevşik etmeye yönelik düzenlenen kampanyalarda oturunca öde, şimdi al 1 sene öde, kira garantisi, 120 ay vadeli 0.98 konut kredisi gibi pek çok cazip fırsat sunuluyor.



Sur Yapı Şimdi Al 1 Sene Sonra Öde Kampanyası



Türkiye'nin en büyük inşaat markaları arasında yer alan Sur Yapı düzenlemiş olduğu kampanyası ile şimdi konut alan kişilere ödemelerine 1 sene sonra başlama imkanı sunuyor.



Sur Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında şimdi satışa sunulan projelerden ev alan kişiler ödemelerine isterse 1 sene sonra başlama imkanına sahip oluyor.



Kampanyalı Konut Projeleri 2019



NEF Oturunca Öderseniz Konut Projesi Kampanyası



Markalı konut projeleri konusunda uzmanlaşan NEF oturunca ödersiniz konut kampanyası ile hem ev sahibi olmak hem de konut yatırımı yapmak isteyen kişilere büyük fırsat sunuyor.



NEF Bahçelievler konut projesi, NEF Basınekspress konut projesi, NEF Ortayaka konut projesi ve NEF Çekmeköy konut projesi için geçerli olan kampanyada şimdi ev sahibi olanlar ödemelerine taşınınca başlıyorlar.



Kampanyalı Konut Projeleri 2019



Ağaoğlu İnşaat 120 Ay Vadeli 0.98 Konut Kredisi Kampanyası Düzenliyor



Pek çok ünlü projeye sahip olan Ağaoğlu İnşaat ise belirli projelerde 120 ay vadeli 0,98 konut kredisi fırsatı sunuyor.



Örneğin Ağaoğlu Çekmeköy konut projesi için sadece yüzde 10 peşinatla 120 ay vadeli konut satışı yapılıyor.



Teknik Yapı Ev'lenme Yasası Kampanyası İle Herkese Yüzde 30 İndirim Yapıyor



İnşaat sektörünün güçlü markaları arasında yer alan Teknik Yapı Ev'lenme Yasası adını verdiği kampanyası ile hem konut fiyatlarına yüzde 30 indirim yapıyor hem de ara ödemesiz konut projesi imkanı sunuyor.



İsteyen kişilere de 0.98 faiz oranı ile taksitle konut alma fırsatı tanınıyor. Hemen teslim konut projeleri de bulunan markanın farklı lokasyonlarda yer alan çok sayıda konut projesi bulunuyor.



Evora İzmir, Yücelpark, Uplife, Deluxia Park, Evora Denizli, Suadiye Sahil, Cadde Projeleri bunlardan birkaçı olarak yer alıyor.



Kampanyalı Konut Projeleri 2019



Sinpaş Konut Kampanyası



Sinpaş konut projeleri için 120 ay vadeli 0.98 konut kredisi fırsatı ile satışlarına devam ediyor.



Sinpaş Bahar Fırsatı adını verdiği kampanyası Sinpaş Marina Ankara, Sinpaş Finans Şehir, Sinpaş Metro Life, Sinpaş Gökorman, Sinpaş Altın Oran ve Sinpaş Bursa Modern konut projesi başta olmak üzere çok sayıda projesinde bahar kampanyası ile cazip fiyat ve uygun koşullar sunuyor.



Emlak365.com