Mansur Yavaş, Melih Gökçek Tarafından Yaptırılan Kol Saati Anıtı İçin Kaldırma Kararı Verdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek göreve başlayan Mansur Yavaş icraatları ile konuşulmaya devam ediyor.
Mansur Yavaş, Melih Gökçek Tarafından Yaptırılan Kol Saati Anıtı İçin Kaldırma Kararı Verdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek göreve başlayan Mansur Yavaş icraatları ile konuşulmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde!

Mansur Yavaş mazbatasını alarak göreve başlarken icraatleri ile kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor.



Melih Gökçek Tarafından Yaptırılan TBMM Kavşağında Yer Alan Kol Saati Anıtı Kaldırıldı!



Mansur Yavaş Türkiye Büyük Millet Meclisi karşısında yer alan, Genel Kurmay Başkanlığı'nın da yer aldığı meydanda yer alan kavşaktaki büyük anıtı kaldırma kararı aldı.



İç içe geçen 4 kol saatinden oluşan anıt 2014 yılında dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yaptırılmış ve o dönem büyük tartışmalara neden olmuştu.



31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler ile koltuğu devralan Mansur Yavaş Ankara'da tartışmalara neden olan saatli anıtı sabah saatlerinde yerinden kaldırttı.



Anıtın üzerinde yer aldığı kaide ise olduğu gibi yerinde bırakılırken Mansur Yavaş'ın buraya yeni bir anıt yaptırmak için yetkililere talimat verdiği iddia edildi.



Kamyona yüklenerek götürülen eski anıtın akıbeti ise merak konusu oldu. Şehirde değişikliklere devam eden Mansur Yavaş kadrolarda da benzer hamleler yaparken kadro değişiklikleri ve yerlerine atanan isimler de yavaş yavaş belli olmaya devam ediyor.



Emlak365.com