Nuhoğlu İnşaat Hakkındaki Konkordato Talebi Geri Çekildi!

Türk İnşaat sektörünün en köklü markalarından biri olan Nuhoğlu İnşaat hakkında sevindiren haberler geldi. Firma konkordato talebini geri çekti...
Nuhoğlu İnşaat Hakkındaki  Konkordato Talebi Geri Çekildi!

Türk İnşaat sektörünün en köklü markalarından biri olan Nuhoğlu İnşaat hakkında sevindiren haberler geldi. Firma konkordato talebini geri çekti...

2 Ekim 2018 tarihli haberimizle sizlere Nuhoğlu İnşaat'ın konkordato talebinde bulunduğunu duyurmuştuk.



Türk inşaat sektörünün başarılı markaları arasında yer alan Nuhoğlu İnşaat bankalarla yapılandırma anlaşması imzaladı ve konkordato talebini geri çekti.



Şirket Bursa Hayvanat Bahçesi, Sinan Erdem Arena projesi, Bayrampaşa Şehir Parkı, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, İstanbul Akvaryum projesi ve Küçükkuyuport projesi gibi pek çok dev projeyi tamamlayarak teslim etmişti.



Devam Eden 4 Konut Projesi Bulunuyor



Firmanın şu anda satışları devam eden 3 büyük konut projesi bulunuyordu.



Yenitepe Kadıköy konut projesi, Yenitepe İzmir projesi ve Marinera Çeşme projesi de Nuhoğlu İnşaat tarafından üretiliyordu.



1986 Yılından Bu Yana İnşaat Sektöründe Hizmet Veriyor



Dolar kurunda yaşanan ani yükseliş ve bir anda fırlayan faiz oranları nedeni ile sıkıntıya düşen Nuhoğlu İnşaat aynı zamanda Türk İnşaat sektörünün de en köklü markaları arasında yer alıyor.



Konkordato haberi bu nedenle büyük üzüntü yaşayan şirket bankalarla anlaşmaya vararak bu sıkıntılı süreci şimdilik geride bıraktı. Bizde emlak365.com ailesi olarak kendilerine hayırlı olsun diyoruz.



14 Mart Tarihinde Konkordato Kaldırıldı!



İşlerin yoluna girmesi ile beraber şirket ilk olarak kontordato talebinin iptali için mahkemeye başvuuda bulundu. Nuhoğlu İnşaat tarafından yapılan başvurunun ardından İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi 14 Mart 2019 tarihi itibari ile konkordatoyu kaldırdı.



Emlak365.com