Saadet Partisi Genel Merkezi Kira Nedeni İle İcralık Oldu!

Saadet Partisi Genel Merkez Binası için devam eden kira anlaşmazlığı nedeni ile icra işlemleri başlatıldı. İcra memurları binaya geldi! Detaylar haberimizde...
Saadet Partisi Genel Merkezi Kira Nedeni İle İcralık Oldu!

Saadet Partisi Genel Merkez Binası için devam eden kira anlaşmazlığı nedeni ile icra işlemleri başlatıldı. İcra memurları binaya geldi! Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin Başbakanları arasında yer alan Necmettin Erbakan tarafından kurulan Saadet Partisi genel merkez binası kira borcu nedeni ile icralık oldu.



Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından açılan dava sonucunda bu sabah binaya icra memurları gönderildi.



Saadet Partisi Genel Merkez Binası'na Haciz Memurları Geldi!



Fatih Erbakan tarafından açılan dava kapsamında Saadet Partisi genel merkez binası kira borcu nedeni ile haczedildi.



Uzun süredir devam eden ve Fatih Erbakan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu karşı karşıya getiren dava sonucunda kira borcu nedeniyle mahkeme Fatih Erbakan'ı haklı buldu ve kira borcunun haciz yöntemi ile tahsil edilmesine karar verdi.



İkili arasında devam eden dava hakkında daha önce konu hakkında açıklama yapan SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, "Bugün, bu hukuki sürecin bir aşaması gerçekleşmiş oldu. Bu aşamada kiracı pozisyonunda olan Saadet Partisi'nin tahliyesi yönünde bir karar verildi. Ancak tapu davası devam ediyor, o nasıl neticelenecek, onu yaşayarak göreceğiz. 30 yılın aşkın bir süredir milli görüş partileri bu binada hizmet ettiler.



Bu tip davalar veya bu fiziki değişiklikler hiçbir zaman Saadet Partisi'nin yol alışını, siyasal hareketini engelleyici olmamıştır. Bir aşamadır bu. 1 ay içinde burayı tahliye edeceğiz. Arkadaşlarımız yeni genel merkez binası bakıyorlar. Önümüzde bir seçim var. Biz bu seçimde en iyi sonuçları almak için yoğun bir çaba içindeyiz. Bu binanın tapusu bir kısım insanlarımızın üzerinde.



O dava devam ediyor. Ama kiracı olmamız nedeniyle ödenmemiş kiralar gerekçe gösterilerek tahliye talebinde bulunuldu ve mahkeme de böyle karar verdi" diyerek süreci değerlendirmişti.



Emlak365.com