Samsun Atakum Yenimahalle'de 6 Katlı Bina Çökme Tehlikesi Nedeni İle Boşaltıldı!

Samsun Atakum ilçesine bağlı olan Yeni Mahalle sınırları içerisinde bulunan dere ıslahı çalışmalarında bir binanın istinat duvarında çökme meydana geldi.
Samsun Atakum Yenimahalle'de 6 Katlı Bina Çökme Tehlikesi Nedeni İle Boşaltıldı!

Samsun Atakum ilçesine bağlı olan Yeni Mahalle sınırları içerisinde bulunan dere ıslahı çalışmalarında bir binanın istinat duvarında çökme meydana geldi. Detaylar haberimizde!

Samsun Atakum ilçe sınırları içerisinde bulunan derenin ıslah çalışmaları esnasında komşu konumda bulunan binanın istinat duvarı çöktü.



İstinat duvarında yaşanan çökme sonrasında 6 katlı binada kayma meydana geldi. Binanın kayması nedeni ile güvenlik tedbiriyle boşaltılmasına karar verildi.



6 Katlı Bina Boşaltıldı!



Söz konusu olay bugün saat 12:30 itibari ile Samsun Atakum Yenimahalle sınırları içerisinde yaşandı. Afganlı Deresi ıslah çalışmaları esnasında kazı yapılırken komşu konumda bulunan binanın istinat duvarında çökme meydana geldi.



İstinat duvarında yaşanan çökmenin ardından 6 katlı bina ile beraber park halinde bulunan otomobilde yamaca doğru kaydı. Göçük esnasında yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken 6 katlı bina ekipler tarafından ivedilikle acil kodu ile boşaltıldı.



Olay yerine gelen AFAD ekipleri belediye ekipleri hemen olay yerini güvenlik şeridi ile çevirerek müdahalede bulundu.



Emlak365.com