Ulaştırma Bakanı Turhan'dan Son Dakika Kanal İstanbul Güzergahı Açıklaması!

Son günlerin bir numaralı gündem maddesi olan Kanal İstanbul projesi hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakan Cahit Turhan önemli açıklamalarda bulundu.
Ulaştırma Bakanı Turhan'dan Son Dakika Kanal İstanbul Güzergahı Açıklaması!

Son günlerin bir numaralı gündem maddesi olan Kanal İstanbul projesi hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakan Cahit Turhan önemli açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul mutlaka yapılacak vurgusu bir kere daha yapılırken projenin güzergahı hakkında da bilgi verildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan dün gerçeleştirilen bütçe görüşmelerinde önemli açıklamalarda bulundu.



Gündemin en çok konuşulan konuları arasında yer alan Kanal İstanbul projesi hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan Turhan endişeleri saygı ile karşıladıklarını ancak projeyi mutlaka yapacaklarını duyurdu.



KANAL İSTANBUL GÜZERGAHI BELİRLENDİ!



En çok konuşulan konular arasında yer alan Kanal İstanbul güzergahı hakkında da bilgi veren Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Cahit Turhan "İstanbul Boğazı'na alternatif sağlayacak mal ve can güvenliğinin teminatı olacak Kanal İstanbul’un güzergahını belirledik.



Bu konuyla alakalı doğrudan bilgiye sahip olmayan kişilerin eleştirilerini saygıyla karşılıyoruz. Ancak kimsenin şüphesi olmasın, projenin fizibilitesini en ince ayrıntısına kadar yaptık" diyerek güzergın belirendiğini ve değişikliğin söz konusu olmadığını söyledi.



PLANLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDIĞINDA KANAL İSTANBUL'A İLK KAZMA VURULACAK!



Kanal İstanbul ihalesi büyük bir heyecanla beklenirken konu hakkında mecliste yapmış olduğu açıklamasında Bakan Turhan güzergahın belli olduğunu belirterek , “Proje ve planlama çalışmalarını tamamlayıp yapımına başlayacağız.



Bu konuyla alakalı doğrudan bilgiye sahip olmayan kişilerin eleştirilerini saygıyla karşılıyoruz. Ancak kimsenin şüphesi olmasın, projenin fizibilitesini en ince ayrıntısına kadar yaptık” diyerek bir değişikliğe gitmeyeceklerini tekrarladı.



Emlak365.com