Sadece 3 gününüz kaldı! SYD Vakfına KPSS’siz mülakatsız kamu işçisi alımı başladı

Kamu işçi alımlarını güncel olarak yayımlamaya devam eden İŞKUR, yeni personel alımlarını duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre o ilana başvurmak için sadece 3 gününüz kaldı.
Sadece 3 gününüz kaldı! SYD Vakfına KPSS’siz mülakatsız kamu işçisi alımı başladı

SYD Vakfına KPSS’siz mülakatsız kamu işçisi alımı yapılacak. Başvurmak isteyenler için alım detayları netleşirken, son başvuruların 2 Temmuz’da olacağı açıklandı. Başvuru şartları ne, kimler başvurabilecek? İşte detaylar

BAŞVURU BİLGİLERİ

26 Haziran tarihinde başlayan başvurular 2 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Başvurmak isteyenler için adres “Fevzi Çakmak Mh. Atatürk Cd. No:31 Bozova / Şanlıurfa” olarak ifade edilirken ilgili telefon numarasının 0414 711 58 89 olduğu belirtildi.

ekran-goruntusu-2024-06-28-163235.png

BAŞVURU ŞARTLARI TEK TEK AÇIKLANDI

İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre Bozova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na personel alımı yapılacak. Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bulunan SYD Vakfına KPSS şartsız mülakatsız temizlik görevlisi alımı yapılacak. İşte başvuru şartları

  • TC vatandaşı olmak
  • En az 6 aydır Bozova ilçesinde ikamet ediyor olmak ve bunu belgelendirmek
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • Başvuru tarihi itibarıyla 21 – 49 yaş arasında olmak
  • Proje kapsamında çalışabilecek güç, beceri, kabiliyet ve yeterlilikte olması

Başvuruların Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından yapılacak mülakatın sonucunda değerlendirileceği öğrenildi. Adayların hazırlaması gereken evraklar şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-06-28-163251.png

Öte yandan başvuru kapsamında çalışanların en az lise mezunu olması gerektiği ifade edildi. Yaşlı bakım, gerontoloji vb. alanlardan ön lisans eğitimi almış olan, Mesleki ve Teknik Anadolu liselerinden mezun olan kişilere öncelik verileceği ifade edildi.

Öte yandan yapılan açıklamada başvuruların ve evrak tesliminin şahsen yapılması gerektiği kargo ve posta yolu ile başvuruların yapılmayacağı ifade edildi. Son başvurular 2 Temmuz tarihinde alınacak.