Ankara'da 2024 teslim konut projesi! Sinpaş Boulevard Çankaya'da son daireler satışta

Ankara'da hemen teslim konut projeleri arayan kişilere yönelik olarak Sinpaş Boulevard Çankaya projesinde elde kalan son daireler satışa çıktı.
Ankara'da 2024 teslim konut projesi! Sinpaş Boulevard Çankaya'da son daireler satışta

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan depremin ardından 11 ilde yaşayan kişiler zorunlu olarak başka illere göçmüş, en çok göç alan illerin başında da Ankara yer almıştı. Yaşanan yoğun göç Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarını büyük oranda arttırırken boş ev bulmakta zorlaşmıştı.

Sinpaş GYO tarafından Ankara'nın en gözde yerleşim merkezlerinden biri olan Çankaya'da hayata geçirilen Sinpaş Boulevard Çankaya projesi için elde kalan son daireler satışa çıktı. İşte Ankara'da 2024 teslim konut projesi arayanlar için sunulan fırsat projesi...

SİNPAŞ BOULEVARD ÇANKAYA KONUT PROJESİ FİYATLARI NE KADAR?

Şehrin tam kalbinde ama şehrin tüm çeşmekeşinden uzakta kalmak isteyen kişilere yönelik olarak Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Sinpaş Boulevard Çankaya projesinde elde kalan son stok daireler uygun fiyatlarla satışa çıktı.

Sinpaş tarafından yapılan açıklamada "Metrekarelere sıkışmadan, geniş mutfaklar ve büyük balkonlarla evinizin her m2’sinde keyifle yaşamak. Yüksek tavanlar ve geniş pencereler ile ferahlamak, nefes almak. Boulevard’lar size genişleyen metrekarelerden de daha fazlasını vadediyor. Size özel konforlu yaşam alanları, Ferah mutfaklar, büyük balkonlar." denilerek konutlarda sunulan özellikler açıklandı.

sinpas-teslim.jpg

Yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeli taksitle konut satışı yapılacağı açıklanırken konut fiyatlarının ise dairelere özel olarak belirleneceği ifade edildi. Bu nedenle daire almak isteyen kişilerin satış ofisini ziyaret etmeleri ya da Sinpaş GYO müşteri hizmetlerini arayarak şahsen bilgi istemeleri yeterli olacak.

Genel Yayın Yönetmeni