Emlak Konut'un kampanyalı projeleri hızla tükeniyor

Emlak Konut tarafından düşük vade farkı ile taksitle satılan konut projeleri yoğun ilgi görürken stoktaki dairelerin hızla tükendiği açıklandı.
Emlak Konut'un kampanyalı projeleri hızla tükeniyor

Emlak Konut GYO tarafından uzun süredir beklenen orta gelir grubu konut kampanyası açıklanmıştı. İsteyen kişilere yarısı peşin 2 yıl ödemesiz, isteyen kişilere ise 72 ay taksit yüzde 1.29 vade farkı ile satılacak sıfır konutlar yoğun ilgi gördü.

Kendi evinin sahibi olmak ya da konut yatırımı yapmak isteyen kişilerin yoğun ilgi gösterdikleri kampanyada stoklu dairelerin hızla tükendiği ifade edildi. Alım yapan kişilerin büyük çoğunluğunun yatırım amaçlı konut alan kişiler olduğu belirtilirken özellikle de İstanbul ve Ankara'da yer alan Emlak Konut projelerine yoğun ilgi olduğu ifade edildi.

EMLAK KONUT GYO 1.29 KONUT KREDİSİ KAMPANYASI NE ZAMAN BİTECEK?

Kampanyanın ne zaman sona ereceği konusunda resmi bir açıklama yapılmazken satışa çıkan kampanyalı konut projelerinin satışlarının tamamlandığı tarihe kadar devam edebileceği ifade edildi. Bankalarda hali hazırda verilmekte olan konut kredisi paketlerinde faiz oranı çoğu bankada yüzde 5 seviyesini aşarken yüzde 1,29 vade farkı ile banka kredisiz taksitle ev sahibi olunma imkanı sağlanması büyük ilgi gördü.

emlak-konut-projeleri.jpg

Emlak Konut ödeme sistemiyle banka ve kefil talep edilmemesi de kampanyanın daha fazla tercih edilmesine neden oldu. Emlak Konut GYO konut projeleri için başvurular konut projelerinin satış ofisleri ya da Emlak Konut GYO müşteri hizmetleri ve internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Kampanya için hiçbir başvuru şartı da aranmayacak. Peşin alım yapan kişilere ise yüzde 25 peşin alım indirimi uygulanacak.

Genel Yayın Yönetmeni