Hiçbir başvuru şartı yok! Emlak Konut İstanbul'da ev sahibi yapıyor işte ödeme planı

İstanbul'da ev sahibi olmak istiyorum diyenlere Emlak Konut kampanyayı patlattı. 2 sene ertelemeli, 1.29 faiz oranı ile taksitle satılık konut projeleri...
Hiçbir başvuru şartı yok! Emlak Konut İstanbul'da ev sahibi yapıyor işte ödeme planı

Konut fiyatlarının en fazla değer kazandığı illerin başında yer alan İstanbul'da ev sahibi olmak isteyen kişilere Emlak Konut GYO fırsatı sunuldu. İstanbul'da satılık konut projeleri için Emlak Konut tarafından 1.29 vade farkı ile 2 sene ödemesiz taksitle konut satışı başladı.

Hatırlanacağı üzere TOKİ tarafından alt gelir grubu için 100 bin sosyal konut projesi satışa sunulmuş, ardından orta gelir grubu içinde bir projenin hayata geçirileceği ifade edilmişti. Beklenen kampanya sonunda açıklandı. Emlak Konut GYO tarafından üretilen ve satışı üstlenilen projelerde 2 sene ödemesiz dönemli konut satışı başladı.

EMLAK KONUT GYO İSTANBUL KONUT PROJELERİ HANGİLERİ?

İstanbul'da ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere Emlak Konut tarafından satışa sunulan projeler şu şekilde sıralandı:

Emlak Konut Çınarköy Evleri Konut Projesi,

Yeni Fikirtepe Konut Projesi,

Emlak Konut Vadi Evleri 1 Konut Projesi,

Emalk Konut Vadi Evleri 2 Konut Projesi,

Batıyakası Konut Projesi,

Düşler Vadisi Konut Projesi,

Ebruli Kayaşehir Konut Projesi,

Nezihpark Bahçekent Konut Projesi,

Gölyaka İstanbul Konut Projesi,

Majör Gölyaka Konut Projesi,

Meydan Başakşehir Konut Projesi,

Tual Gölyaka Konut Projesi,

Yeni Levent Konut Projesi.

emlak-konut-odeme-plani.jpg

Satışa çıkan konut projeleri için peşin ödeme yapanlara yüzde 25 indirim yapılırken, 2 yıl ödemesiz satış ve sabit artan taksitli satış ile vade farksız satış olmak üzere toplam 4 ödeme seçeneği sunuldu. 6 milyon liralık bir evi alan kişinin sabit artan taksitli konut paketinde ödeyeceği aylık taksit tutarı 40 bin 736 TL olacak.

Genel Yayın Yönetmeni