MTV ikinci taksit ödemeleri 31 Temmuz'a kadar devam edecek

Araç sahiplerinin ödemesi gereken MTV için son günler geldi. MTV ödemelerini kaçırmamak ve faizli ödeme yapmak istemeyenler ikinci taksit ödemeleri hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor.
MTV ikinci taksit ödemeleri 31 Temmuz'a kadar devam edecek

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödeme tarihleri araç sahibi olanların gündeminde yer alıyor. Temmuz ayı ile birlikte gündemdeki yerini alan MTV ödemeleri ile ilgili olarak son tarih araştırmaları da devam ediyor.

1 Temmuz 2024 tarihinde başlayan MTV ödemesinin son ödeme tarihi merak konusu oldu. Bu çerçevede araç sahipleri, "2024 MTV 2. taksit son ödemesi ne zaman, ödeme nasıl yapılır?" sorularına da yanıt aramaya başladı.

TEMMUZ 2024 MTV 2. TAKSİT NASIL VE NEREDEN ÖDENİR?

MTV taksit ödemeleri; Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) internet sitesi ''gib.gov.tr'' Dijital Vergi Dairesi ve GİB Mobil Uygulaması üzerinden, anlaşmalı bankaların kredi kartları ile banka kartları veya banka hesabından, alternatif ödeme kanalları olan internet, telefon ve mobil bankacılık üzerinden, PTT iş yerlerinden, tüm vergi dairelerinden ödemeler yapılabiliyor

Motorlu Taşıtlar Vergisinin 2. taksit ödemeleri 1 Temmuz tarihi itibarıyla başlarken son ödeme tarihi ise 31 Temmuz olarak belirlendi. 31 Temmuz'a kadar ödeme yapmayan araç sahiplerine ise gecikme faizi uygulanacak.