Çekya Türkiye Euro 2024 maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda ?

EURO 2024 heyecanı hız kesmeden devam ederken Türkiye'nin maçları yakından takip ediliyor. Türkiye - Çekya maçına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken maçın yayın saati sorgulanıyor.
Çekya Türkiye Euro 2024 maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda ?

Türkiye'nin en çok takip edilen spor dalları arasında yer alan futbolda EURO 2024 heyecanı yaşanıyor. EURO 2024 heyecanı devam ederken Türkiye'nin karşılaşmalarına ait takvim de sorgulanıyor. EORU 2024 maç takvimi sorgulanırken ''Çekya Türkiye Euro 2024 maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda ?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

EURO 2024 F grubu son maçında A Milli Takım son maçına Hamburg'da Çekya karşısında çıkacak. Maç öncesinde 3 puanla grupta ikinci sırada yer alan A Milli Takım'ın maçını kaçırmak istemeyenler de ''Çekya-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?'' sorularına yanıt aramaya başladı.
ÇEKYA-TÜRKİYE EURO 2024 MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

EURO 2024 F grubu son maçında Çekya - Türkiye maçı için geri sayım devam ediyor. Grubun ilk maçında Gürcistan 3 - 1'lik skorla sahadan galip ayrılan Milli takım, ikinci maçında ise Portekiz karşısında 3 - 0 mağlup oldu. Grubun son maçları bu akşam oynanacak.

ekya-turkiye-euro-2024-maci-ne-zaman-saat-kacta-han.jpg

Çekya-Türkiye maçı 26 Haziran Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak. Volkspark Stadı'ndaki maçı Romen hakem Istvan Kovacs yönetecek. Mücadele TRT 1 ekranından naklen yayınlanacak.