İlker Ayrık köy hayatı yaşıyor! Beykoz'da 17 dönümlük çiftlik kurdu!

Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, şehrin gürültüsünden uzakta Beykoz’un İshaklı Köyü’nde çiftlik kurdu.
İlker Ayrık köy hayatı yaşıyor! Beykoz'da 17 dönümlük çiftlik kurdu!

Ekranların sevilen isimlerinden İlker Ayrık, Beykoz’un İshaklı Köyü’ndeki çiftliğinde doğa ile iç içe yaşıyor. Arazisinde kendi sebze ve meyvelerini yetiştiren Ayrık, yeşilliğin tadını çıkarıyor.

Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, şehir hayatından uzaklaşarak kendine çiftlik kurdu. Başarılı isim, Beykoz’un İshaklı Köyü’nde bir çiftlik kurdu. İshaklı Köyü’nde çiftlik kuran İlker Ayrık şehir kalabalığından uzakta yeşillik ve doğa ile iç içe yaşıyor.

17 dönümlük bir arazide kendi sebzesini ve meyvesini yetiştiren İlker Ayrık, doğa ile iç içe yaşamanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

İshaklı Köyü’nde çiftlik kuran ünlü oyuncu, “Çiftçilik ve restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. 11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var" diye konuşmuştu.

haber-ankara-1280720-64.jpg

"ŞU ANDA HOBİ AMAÇLI"

Geçen günlerde kameralara takılan Ayrık, "Çiftçilik ve aşçılık yapıyorum, restorancılık yapıyorum, rap dinliyorum. Ticarete dönüşmesi için kazanıyor olmamız gerekiyor şu anda hobi amaçlı" ifadelerini kullandı.

Eşiyle birlikte büyük emek vererek çiftliği kuran Ayrık, doğal ürünlerle beslenerek şehrin gürültüsünden uzakta bir yaşam sürüyor.