Korna sesiyle yıkılan 7 katlı bina deprem etkisi yarattı

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketi sonrası pek çok yıkım haberi geldi. Hatay'da iş makinasıyla zarar verilen ve korna sesiyle 7 katlı binanın yıkılma anı kameraya yansıdı.
Korna sesiyle yıkılan 7 katlı bina deprem etkisi yarattı

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 il etkilenmiş ve bu deprem dünya tarihine geçmişti. Yaşanan deprem felaketi sonrası riskli pek çok yapı kayda alınmış ve bu yapıların da yıkımına başlanmıştı.

Asrın felaketinde büyük hasar alan Hatay'da hasarlı binaların yıkımında sona gelindi. İskenderun ilçesi Nardüzü Mahallesi'nde de ekipler yıkım çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yıkım haberi daha geldi.

HATAY'DA 7 KATLI BİNA KORNA SESİYLE YIKILDI

Hatay'ın Nardüzü Mahallesi'nde 7 katlı bir binaya iş makinasıyla zarar veren operatör, binayı korna sesiyle yıktı. Vatandaşlarda tedirginliğe neden olan yıkım, deprem etkisi yarattı. Vatandaşlar o anlarda 6 Şubat depremlerini hatırladıklarını dile getirdi.

7 KATLI BİNANIN KORNA SESİYLE YIKIM ANI KAMERALARA YANSIDI

Operatörün gerçekleştirdiği yıkım cep telefonu kamerasına yansıdı. Deprem etkisi oluşturan yıkımda herhangi bir olumsuz durum yaşatmazken yaşanan sarsıntı vatandaşlara 6 Şubat gecesini hatırlattı. Hatay'da iş makinasıyla zarar verilen ve korna sesiyle yıkılan 7 katlı binanın yerle bir olma anı kameraya yansırken bu görüntüler de sosyal medyada gündem oldu.