LGS taban puanları ve yüzdelik dilimler açıklandı mı?

LGS ile ilgili merak edilenlere yanıt aranmaya devam ediyor. LGS'de taban ve tavan puanların açıklanıp açıklanmadığı merak edilirken yüzdelik dilimler de sorgulanıyor.
LGS  taban puanları ve yüzdelik dilimler açıklandı mı?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı yapıldı. LGS sınavının ardından aday öğrenciler taban ve tavan puanları araştırmaya başladı. LGS 2024 sınav sonuçlarının adayların erişimine açılması beklenirken ''LGS taban puanları ve yüzdelik dilimler açıklandı mı?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

MEB tarafından 28 Haziran Cuma günü adayların erişimine açılacak. Sonuçların açıklanmasının ardından adaylar LGS 2024 taban puanları ve yüzdelik dilimleri hakkında araştırmalarına başlayacak. Bu çerçevede ''LGS 2024 taban puanları açıklandı mı?'' sorusuna da yanıt aranacak.

2024 LGS TABAN PUANLARI VE YÜZDELİK DİLİMLER AÇIKLANDI MI?

LGS taban puanları ve yüzdelik dilimler sınava katılım sağlayan adaylar tarafından araştırma konusu oluyor. Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından 2024 LGS taban puanları ve yüzdelik dilimleri MEB tarafından adayların erişimine açılacak.

lgs-taban-puanlari-ve-yuzdelik-dilimler-aciklandi-mi.webp

LGS 2024 taban puanları ve yüzdelik dilimler adayların erişimine henüz açılmadı. MEB tarafından LGS ilk tercihlerin yapılmasının ardından taban puanları ve yüzdelik dilimlerin erişime açılacak. Öğrenciler, ilk olarak yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar ekranından tercihte bulunabilecek.